Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2022 - 15:58, Güncelleme: 05.11.2022 - 14:53 3370+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziray Banliyo Hattı açılışı ve çeşitli programlara katılmak üzere Gaziantep’e geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziray Banliyo Hattı açılışı, toplu açılış, çeşitli program ve etkinliklere katılmak üzere Gaziantep’e geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Gaziantep Havalimanı’nda bakanlar, milletvekilleri ve diğer protokol üyeleri karşıladı.Gaziantep Havalimanı’ndan otobüsle çıkış yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış ve mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı’na hareket etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziray Banliyo Hattı açılışı ve çeşitli programlara katılmak üzere Gaziantep’e geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziray Banliyo Hattı açılışı, toplu açılış, çeşitli program ve etkinliklere katılmak üzere Gaziantep’e geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Gaziantep Havalimanı’nda bakanlar, milletvekilleri ve diğer protokol üyeleri karşıladı.
Gaziantep Havalimanı’ndan otobüsle çıkış yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış ve mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı’na hareket etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.