Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu tanıtım etkinliği gerçekleştirildi

Gündem 01.04.2022 - 05:19, Güncelleme: 01.04.2022 - 05:19 3791+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu tanıtım etkinliği gerçekleştirildi

Dünya ve Olimpiyat madalyalı sporcular ile Türk sporcular ve genç yeteneklerin yer alacağı 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun, Çanakkale etabı medya tanıtım etkinliği 1915 Çanakkale Köprüsü geçilerek gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 10 Nisan'da Bodrum'dan başlayarak 1303 kilometre yol kat edildikten sonra 17 Nisan'da İstanbul'da sona erecek, dünyanın en önemli profesyonel takımlarının, Dünya ve Olimpiyat madalyalı sporcular ile Türk sporcular ve genç yeteneklerin yer alacağı 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun, Çanakkale etabı medya tanıtım etkinliği 1915 Çanakkale Köprüsü geçilerek gerçekleştirildi. Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 10-17 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Çanakkale etabının Medya tanıtım etkinliğine; Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU, Lâpseki Kaymakamı Dr. Fatih ÇELİKKAYA, Eceabat Kaymakamı Mustafa ÇİFTÇİLER, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman ARICIOĞLU, Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, ilgili kurum personelleri, sporcular ve basın mensupları katıldı.   1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçilmesinin ardından Alın Gişeleri alanında yapılan törende Vali İlhami AKTAŞ ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.  Vali İlhami AKTAŞ yaptığı konuşmada, 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Türkiye’nin ve Çanakkale’nin tanıtımına büyük katkılar sağlayacağını belirterek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür edip, katılacak tüm sporculara başarılar diledi.  Konuşmalarından ardından Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU, Vali İlhami AKTAŞ’a günün anısına bir madalya takdim etti.  Ardından Vali İlhami AKTAŞ ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU tarafından Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman ARICIOĞLU’na desteklerinden dolayı plaket verildi.   57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Medya Tanıtım Etkinliği, 1915 Çanakkale Köprüsü’nü bisikletle geçen medya mensupları ve tüm katılımcılara madalya takdiminin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.  14 ülkeden 25 takım ve toplam 175 sporcu yarışacağı, 7 WorldTour takımının yer alacağı Tour of Türkiye’de 12 Pro Takım ve 6 Kıta Takımı pelotonda mücadele verecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun, Edremit (Akçay)-Eceabat etabı 15 Nisan 2022 tarihinde 57. Piyade Alayı Şehitliği’nde sona erecek. 
Dünya ve Olimpiyat madalyalı sporcular ile Türk sporcular ve genç yeteneklerin yer alacağı 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun, Çanakkale etabı medya tanıtım etkinliği 1915 Çanakkale Köprüsü geçilerek gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 10 Nisan'da Bodrum'dan başlayarak 1303 kilometre yol kat edildikten sonra 17 Nisan'da İstanbul'da sona erecek, dünyanın en önemli profesyonel takımlarının, Dünya ve Olimpiyat madalyalı sporcular ile Türk sporcular ve genç yeteneklerin yer alacağı 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun, Çanakkale etabı medya tanıtım etkinliği Çanakkale Köprüsü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">1915 Çanakkale Köprüsü geçilerek gerçekleştirildi.


Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 10-17 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Çanakkale etabının Medya tanıtım etkinliğine; Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU, Lâpseki Kaymakamı Dr. Fatih ÇELİKKAYA, Eceabat Kaymakamı Mustafa ÇİFTÇİLER, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman ARICIOĞLU, Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, ilgili kurum personelleri, sporcular ve basın mensupları katıldı.  


1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçilmesinin ardından Alın Gişeleri alanında yapılan törende Vali İlhami AKTAŞ ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU tarafından birer konuşma gerçekleştirildi. 


Vali İlhami AKTAŞ yaptığı konuşmada, 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Türkiye’nin ve Çanakkale’nin tanıtımına büyük katkılar sağlayacağını belirterek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür edip, katılacak tüm sporculara başarılar diledi. 


Konuşmalarından ardından Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU, Vali İlhami AKTAŞ’a günün anısına bir madalya takdim etti. 


Ardından Vali İlhami AKTAŞ ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU tarafından Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman ARICIOĞLU’na desteklerinden dolayı plaket verildi.

 
57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Medya Tanıtım Etkinliği, 1915 Çanakkale Köprüsü’nü bisikletle geçen medya mensupları ve tüm katılımcılara madalya takdiminin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. 


14 ülkeden 25 takım ve toplam 175 sporcu yarışacağı, 7 WorldTour takımının yer alacağı Tour of Türkiye’de 12 Pro Takım ve 6 Kıta Takımı pelotonda mücadele verecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun, Edremit (Akçay)-Eceabat etabı 15 Nisan 2022 tarihinde 57. Piyade Alayı Şehitliği’nde sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.