ÇYDD Çanakkale Şubesi'nden basın açıklaması yapıldı

Gündem 05.02.2022 - 23:26, Güncelleme: 05.02.2022 - 23:26 1653+ kez okundu.
 

ÇYDD Çanakkale Şubesi'nden basın açıklaması yapıldı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çanakkale Şubesi Samsun’da Atatürk Onur Anıtı’na yapılan saldırı hakkında bir basın açıklaması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Samsun’da bulunan Atatürk Onur Anıtı’na ip bağlanarak yerinden sökülmek istenmişti. ÇYDD Çanakkale Şubesi’nden bu çirkin saldırıya karşı bir basın açıklaması geldi. Açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele yolunda ilk adımı attığı Samsun’un simgesi haline gelmiş Atatürk Onur Anıtı’na yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Milli Mücadelemizi ve ulu önderimizi temsil eden anıta yapılan saldırı, ülkenin ulusal bağımsızlık ruhuna yapılmış bir saldırıdır. Samsun’dan doğan direniş ve bağımsızlık güneşinin altında aydınlanmaya devam edeceğiz. Varlığımız boyunca koruyacağımız ve yaşatacağımız ulusal bağımsızlık ruhumuz, bu çirkin saldırıları yok edecek ve güçlenerek büyüyecektir. Laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü hedef alan bu alçak eylemler karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz ve bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren kişilerin işledikleri suçun karşılığı olan en ağır cezayı almaları konusunda takipçi olacağız “ ifadeleri kullanıldı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çanakkale Şubesi Samsun’da Atatürk Onur Anıtı’na yapılan saldırı hakkında bir basın açıklaması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Samsun’da bulunan Atatürk Onur Anıtı’na ip bağlanarak yerinden sökülmek istenmişti. ÇYDD Çanakkale Şubesi’nden bu çirkin saldırıya karşı bir basın açıklaması geldi.

Açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele yolunda ilk adımı attığı Samsun’un simgesi haline gelmiş Atatürk Onur Anıtı’na yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Milli Mücadelemizi ve ulu önderimizi temsil eden anıta yapılan saldırı, ülkenin ulusal bağımsızlık ruhuna yapılmış bir saldırıdır. Samsun’dan doğan direniş ve bağımsızlık güneşinin altında aydınlanmaya devam edeceğiz. Varlığımız boyunca koruyacağımız ve yaşatacağımız ulusal bağımsızlık ruhumuz, bu çirkin saldırıları yok edecek ve güçlenerek büyüyecektir.

Laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü hedef alan bu alçak eylemler karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz ve bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren kişilerin işledikleri suçun karşılığı olan en ağır cezayı almaları konusunda takipçi olacağız “ ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.