Dar yoldan geçen araç ağacı devirdi

Gündem 20.03.2022 - 22:15, Güncelleme: 20.03.2022 - 22:15 2734+ kez okundu.
 

Dar yoldan geçen araç ağacı devirdi

Küçük Hamam Sokak’ta kaldırımda bulunan ağacı, dün akşam üzeri dar yola giren kapalı kasa dev araç devirdi.

Yeni nesil kuruyemişçilerinden olan, Çanakkale’de de bayilikleri rağbet gören Halktan kuruyemişe ait Küçük Hamam Sokak’ta Değirmenlik Sokak’a çıkış yaparken bir ağacın dalına takıldı. Dalın takılması ile birlikte gövdesinden sökülen ağacı vatandaşlar kaldırıp kenara aldı. Devrilen ağaç, dalları ve gövdesi ile trafiğin bir süre kapanmasına neden olurken olaya şahit olan vatandaşlar ise binbir emekle büyüttükleri ağacın kırılmasına çok üzüldü.
Küçük Hamam Sokak’ta kaldırımda bulunan ağacı, dün akşam üzeri dar yola giren kapalı kasa dev araç devirdi.

Yeni nesil kuruyemişçilerinden olan, Çanakkale’de de bayilikleri rağbet gören Halktan kuruyemişe ait Küçük Hamam Sokak’ta Değirmenlik Sokak’a çıkış yaparken bir ağacın dalına takıldı.

Dalın takılması ile birlikte gövdesinden sökülen ağacı vatandaşlar kaldırıp kenara aldı. Devrilen ağaç, dalları ve gövdesi ile trafiğin bir süre kapanmasına neden olurken olaya şahit olan vatandaşlar ise binbir emekle büyüttükleri ağacın kırılmasına çok üzüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.