Defterdarlık, ÇTSO’yu ziyaret etti

Ekonomi 27.02.2022 - 13:36, Güncelleme: 27.02.2022 - 13:36 1451+ kez okundu.
 

Defterdarlık, ÇTSO’yu ziyaret etti

Çanakkale İl Defterdarı Alpay Ekici, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan, Gelir Müdürü Sedat Vatansever ile Gelir Müdürlüğü personelleri Hakan Göksoy ile Fatma Topaloğlu, 33.Vergi Haftası kapsamında ÇTSO Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu, “Bu yıl 21-27 Şubat 2022 tarihlerinde kutlanan 33. Vergi Haftası’nda; vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun artırılması ve aynı zamanda kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülmektedir. Bu yılki Vergi Haftası, ‘Siz vergiyle, biz hizmetle mükellefiz’ sloganı ile kutlanıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan mevzuat ve yenilikleri takip ediyor; üyelerimize eş zamanlı olarak ve tüm iletişim kanallarımızdan duyuruyoruz. Odamızı ziyaret ederek etkinlikler hakkında bilgi veren Çanakkale İl Defterdarı Alpay Ekici, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan, Gelir Müdürü Sedat Vatansever ve personellerine nazik ziyaretleri ve verdikleri bilgi için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Çanakkale İl Defterdarı Alpay Ekici, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan, Gelir Müdürü Sedat Vatansever ile Gelir Müdürlüğü personelleri Hakan Göksoy ile Fatma Topaloğlu, 33.Vergi Haftası kapsamında ÇTSO Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.


Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu, “Bu yıl 21-27 Şubat 2022 tarihlerinde kutlanan 33. Vergi Haftası’nda; vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun artırılması ve aynı zamanda kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülmektedir. Bu yılki Vergi Haftası, ‘Siz vergiyle, biz hizmetle mükellefiz’ sloganı ile kutlanıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan mevzuat ve yenilikleri takip ediyor; üyelerimize eş zamanlı olarak ve tüm iletişim kanallarımızdan duyuruyoruz. Odamızı ziyaret ederek etkinlikler hakkında bilgi veren Çanakkale İl Defterdarı Alpay Ekici, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan, Gelir Müdürü Sedat Vatansever ve personellerine nazik ziyaretleri ve verdikleri bilgi için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.