Diyabet Okulu’nun 37’nci grubu diplomalarını aldı

Eğitim 22.02.2022 - 11:52, Güncelleme: 22.02.2022 - 11:52 1372+ kez okundu.
 

Diyabet Okulu’nun 37’nci grubu diplomalarını aldı

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde düzenlenen Diyabet Okulu eğitimlerinin 37’ncı grubu da eğitimini tamamladı.

Diyabetle kaliteli yaşamamayı öğretmek amacıyla düzenlenen Diyabet Okulu eğitimlerini alan kursiyerler katılım belgelerini törenle aldı. Katılımcılara diploma ve diyabet eğitim kitapçığı takdimini Başhekim Op. Dr. Hasan Keser ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Melike Şahin gerçekleştirdi. Eğitime katılan kursiyerlere aldıkları eğitimin diyabetle sağlıklı bir yaşamda katkı sunmasını dileyerek, sonraki grup eğitimine katılmak için vatandaşların kendilerine ulaşabilecekleri belirtildi.
Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde düzenlenen Diyabet Okulu eğitimlerinin 37’ncı grubu da eğitimini tamamladı.

Diyabetle kaliteli yaşamamayı öğretmek amacıyla düzenlenen Diyabet Okulu eğitimlerini alan kursiyerler katılım belgelerini törenle aldı. Katılımcılara diploma ve diyabet eğitim kitapçığı takdimini Başhekim Op. Dr. Hasan Keser ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Melike Şahin gerçekleştirdi.

Eğitime katılan kursiyerlere aldıkları eğitimin diyabetle sağlıklı bir yaşamda katkı sunmasını dileyerek, sonraki grup eğitimine katılmak için vatandaşların kendilerine ulaşabilecekleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.