Edirne'de sağanak yağış etkili oldu

Yaşam 02.11.2021 - 17:56, Güncelleme: 02.11.2021 - 17:56 773+ kez okundu.
 

Edirne'de sağanak yağış etkili oldu

Edirne’de hafif şekilde başlayan ve etkisini arttıran yağmur yer yer etkili olurken, yağmura hazırlıksız yakalananlar sığınacak yer aradı.

Edirne'de hafif şekilde başlayan ve etkisini arttıran yağmur yer yer etkili olurken, yağmura hazırlıksız yakalananlar sığınacak yer aradı.   Edirne'de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Hafif şekilde başlayan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. İhtiyaçlarını karşılamak için dışarıya çıkan bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı. Bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken, bazıları ise yağmurdan şemsiyeleriyle korundu. Şemsiyesi olmayan vatandaşlar, işyerlerinin tentelerinin altına ve tarihi çarşılara sığındı.   Öte yandan, çarşı esnafı ağaçların altına güvercinler için yem bıraktı. Yağmurda yiyecek bulmakta zorlanan güvercinler esnafın bıraktığı yemlerle karnını doyurdu.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre yağmurun, yer yer akşam saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.
Edirne’de hafif şekilde başlayan ve etkisini arttıran yağmur yer yer etkili olurken, yağmura hazırlıksız yakalananlar sığınacak yer aradı.

Edirne'de hafif şekilde başlayan ve etkisini arttıran yağmur yer yer etkili olurken, yağmura hazırlıksız yakalananlar sığınacak yer aradı.

 

Edirne'de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Hafif şekilde başlayan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. İhtiyaçlarını karşılamak için dışarıya çıkan bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı. Bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken, bazıları ise yağmurdan şemsiyeleriyle korundu. Şemsiyesi olmayan vatandaşlar, işyerlerinin tentelerinin altına ve tarihi çarşılara sığındı.

 

Öte yandan, çarşı esnafı ağaçların altına güvercinler için yem bıraktı. Yağmurda yiyecek bulmakta zorlanan güvercinler esnafın bıraktığı yemlerle karnını doyurdu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre yağmurun, yer yer akşam saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.