Eğitimde Üç Adım Modeli

Eğitim 07.01.2022 - 14:25, Güncelleme: 07.01.2022 - 14:25 1145+ kez okundu.
 

Eğitimde Üç Adım Modeli

Bayramiç Kaymakamı Alper Taş tarafından önceki görev yerlerinde uygulanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ”Projem Türkiye” yarışmasında ödül almaya hak kazanan ‘Eğitimde Üç Adım Modeli’ ilçede uygulanmaya başlıyor.

Birbirini destekleyen üç projeden oluşan Eğitimde Üç Adım Modeli ile bir taraftan eğitimdeki koordinasyon ve kalite arttırılırken diğer taraftan öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda desteklenmeleri hedefleniyor. Bu kapsamda projelerin uygulanmasını takip etmek amacı ile Kaymakamlık bünyesinde Proje Koordinatörleri Ekibi oluşturuldu. Koordinatörler ekibinde genel koordinatör olarak; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik; koordinatörler olarak Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Muratoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serdar AKAR ve Cumhuriyet Ortaokul Rehber Öğretmeni Gamze Balcı yer alıyor. Kaymakam Alper Taş Proje koordinatörleriyle gerçekleştirilen toplantıda, ”Uygulanacak projeler ile öğrencilerimizin eğitim hayatlarını geliştirmeyi, eğitimin tüm tarafları arasındaki koordinasyonu güçlendirmeyi, bunların yanında tüm öğrencilerimizi yeteneklerine uygun alanlarda kendilerini geliştirmeleri için desteklemeyi hedefliyoruz. Bu amaçla; bilim, edebiyat, spor, resim, müzik ve tiyatro gibi alanlarda yetenekli öğrencilerimizi belirleyerek özel olarak eğitilmelerini sağlamayı planlıyoruz. Sayın Valimizin destekleriyle, ilçemizde uygulamasına başlayacağımız Eğitimde 3 Adım Modeli ile işte bu hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz” dedi. ‘Çocuklarımız İçin Hep Birlikte’ ,’Günde Bir Saatle Sen de Yapabilirsin’ ve ‘Yetenek Aranıyor’ isimli başlık altında toplanan proje için her uygulamayı takip etmek amacıyla koordinatör belirlendi.
Bayramiç Kaymakamı Alper Taş tarafından önceki görev yerlerinde uygulanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ”Projem Türkiye” yarışmasında ödül almaya hak kazanan ‘Eğitimde Üç Adım Modeli’ ilçede uygulanmaya başlıyor.

Birbirini destekleyen üç projeden oluşan Eğitimde Üç Adım Modeli ile bir taraftan eğitimdeki koordinasyon ve kalite arttırılırken diğer taraftan öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda desteklenmeleri hedefleniyor.

Bu kapsamda projelerin uygulanmasını takip etmek amacı ile Kaymakamlık bünyesinde Proje Koordinatörleri Ekibi oluşturuldu. Koordinatörler ekibinde genel koordinatör olarak; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik; koordinatörler olarak Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Muratoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serdar AKAR ve Cumhuriyet Ortaokul Rehber Öğretmeni Gamze Balcı yer alıyor.

Kaymakam Alper Taş Proje koordinatörleriyle gerçekleştirilen toplantıda, ”Uygulanacak projeler ile öğrencilerimizin eğitim hayatlarını geliştirmeyi, eğitimin tüm tarafları arasındaki koordinasyonu güçlendirmeyi, bunların yanında tüm öğrencilerimizi yeteneklerine uygun alanlarda kendilerini geliştirmeleri için desteklemeyi hedefliyoruz. Bu amaçla; bilim, edebiyat, spor, resim, müzik ve tiyatro gibi alanlarda yetenekli öğrencilerimizi belirleyerek özel olarak eğitilmelerini sağlamayı planlıyoruz. Sayın Valimizin destekleriyle, ilçemizde uygulamasına başlayacağımız Eğitimde 3 Adım Modeli ile işte bu hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz” dedi.

‘Çocuklarımız İçin Hep Birlikte’ ,’Günde Bir Saatle Sen de Yapabilirsin’ ve ‘Yetenek Aranıyor’ isimli başlık altında toplanan proje için her uygulamayı takip etmek amacıyla koordinatör belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.