Ekmek ve Gül grubu toplandı

Yaşam 26.12.2021 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2021 - 15:05 579+ kez okundu.
 

Ekmek ve Gül grubu toplandı

Kadın ve dayanışma ağı Ekmek ve Gül grubu, Çanakkale’de düzenledikleri etkinlikte Çanakkaleli kadınlar bir araya geldi. Ekmek ve Gül Editörü Gazeteci Sevda Karaca’nın katıldığı programda, kadınların güncel sorunları ve çözümleri tartışıldı.

Ekmek ve Gül Dergisi okurları tarafından Ercan Adsız Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, birçok okur ve vatandaş katıldı. Açılışın ardından program Ekmek ve Gül Editörü Gazeteci Sevda Karaca’nın paneli ile devam etti. Panelin ardından, ‘Yaşamdan Kesitler’ bölümünde Çanakkaleli kadınlar hayatlarını anlattılar. Programda ayrıca müzik dinletisi de gerçekleşti.   “Dertlerimizi paylaşmak önemli bir ihtiyaç” Ekmek ve Gül Editörü Gazeteci Sevda Karaca, panel öncesinde yaptığı açıklamada, “Bugünlerde kadınlarla buluşmak, bir araya gelmek, dayanışmamızı göstermek, dertlerimizi paylaşmak daha önemli bir ihtiyaç haline geldi. Zamlarla yatıp, dolar kuru ile kalktığımız bugünlerde bir taraftan tüm bu ekonomik dertler, kadınların yüklerini gerçekten ağırlaştırıyor. Kadına yönelik şiddetin de katlanılmaz boyutlara geldiği bir memlekette yaşıyoruz. Bütün bunlar kadınların bir araya gelme, dayanışma ve bu dertlerin çözümü için hep birlikte neler yapabileceğimizi tartışmayı da ihtiyaç haline getirmiş durumda. Bugün bir taraftan bu sorunları konuşalım, diğer yandan da neler yapabiliriz diye konuşmak ve Çanakkaleli kadınları bir araya getirmek için Ekmek ve Gül olarak neler sunabiliriz diye konuşmak için bir araya geldik” diye konuştu.
Kadın ve dayanışma ağı Ekmek ve Gül grubu, Çanakkale’de düzenledikleri etkinlikte Çanakkaleli kadınlar bir araya geldi. Ekmek ve Gül Editörü Gazeteci Sevda Karaca’nın katıldığı programda, kadınların güncel sorunları ve çözümleri tartışıldı.

Ekmek ve Gül Dergisi okurları tarafından Ercan Adsız Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, birçok okur ve vatandaş katıldı.

Açılışın ardından program Ekmek ve Gül Editörü Gazeteci Sevda Karaca’nın paneli ile devam etti. Panelin ardından, ‘Yaşamdan Kesitler’ bölümünde Çanakkaleli kadınlar hayatlarını anlattılar. Programda ayrıca müzik dinletisi de gerçekleşti.

 

“Dertlerimizi paylaşmak önemli bir ihtiyaç”


Ekmek ve Gül Editörü Gazeteci Sevda Karaca, panel öncesinde yaptığı açıklamada, “Bugünlerde kadınlarla buluşmak, bir araya gelmek, dayanışmamızı göstermek, dertlerimizi paylaşmak daha önemli bir ihtiyaç haline geldi. Zamlarla yatıp, dolar kuru ile kalktığımız bugünlerde bir taraftan tüm bu ekonomik dertler, kadınların yüklerini gerçekten ağırlaştırıyor. Kadına yönelik şiddetin de katlanılmaz boyutlara geldiği bir memlekette yaşıyoruz. Bütün bunlar kadınların bir araya gelme, dayanışma ve bu dertlerin çözümü için hep birlikte neler yapabileceğimizi tartışmayı da ihtiyaç haline getirmiş durumda. Bugün bir taraftan bu sorunları konuşalım, diğer yandan da neler yapabiliriz diye konuşmak ve Çanakkaleli kadınları bir araya getirmek için Ekmek ve Gül olarak neler sunabiliriz diye konuşmak için bir araya geldik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.