El sanatlarını canlı tutanlara ziyaret

Kültür-Sanat 19.02.2022 - 11:40, Güncelleme: 19.02.2022 - 11:40 1436+ kez okundu.
 

El sanatlarını canlı tutanlara ziyaret

Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, kurum müdürlerimiz ile birlikte Ahmetçe Köyünü ziyaret ederek, köyde bulunan el sanatları kursundaki kadınların ürünlerini inceledi.

Ayvacık Kaymakamı İlker Eker ve heyetini, Köy Muhtarı Süleyman Çelik ve vatandaşlar karşıladı. Kaymakam Eker köy kahvehanesinde vatandaşlar ile sohbet ederek istek, öneri ve taleplerini aldı. Hesap İşi İşlemeleri ile adını duyuran Ahmetçe Köyü’ndeki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan el sanatları kursunu ziyaret eden Kaymakam Eker, burada kursiyer kadınların yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünleri inceledi. El emeği ürünleri pazarlayarak ekonomilerine katkı sağladıkları ve tarihi el sanatlarını yeni kuşaklara tanıttıkları için kendilerine teşekkür etti. Ahmetçe Köy ziyareti Sağlık Evi, Kuran Kursu ve hane ziyaretleri ile son buldu.
Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, kurum müdürlerimiz ile birlikte Ahmetçe Köyünü ziyaret ederek, köyde bulunan el sanatları kursundaki kadınların ürünlerini inceledi.

Ayvacık Kaymakamı İlker Eker ve heyetini, Köy Muhtarı Süleyman Çelik ve vatandaşlar karşıladı. Kaymakam Eker köy kahvehanesinde vatandaşlar ile sohbet ederek istek, öneri ve taleplerini aldı.

Hesap İşi İşlemeleri ile adını duyuran Ahmetçe Köyü’ndeki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan el sanatları kursunu ziyaret eden Kaymakam Eker, burada kursiyer kadınların yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünleri inceledi. El emeği ürünleri pazarlayarak ekonomilerine katkı sağladıkları ve tarihi el sanatlarını yeni kuşaklara tanıttıkları için kendilerine teşekkür etti. Ahmetçe Köy ziyareti Sağlık Evi, Kuran Kursu ve hane ziyaretleri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.