Engelliler Meclisi Genel Kurulu düzenlendi

Gündem 08.01.2022 - 23:57, Güncelleme: 08.01.2022 - 23:57 1100+ kez okundu.
 

Engelliler Meclisi Genel Kurulu düzenlendi

Çanakkale Kent Konseyi Engelliler Meclisi seçimli genel kurulu geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile genel kurul başladı. Kurula faaliyet gösteren engelli sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarından da katılım oldu. 1915 Çanakkale Spor Kulübü’nden ise genel kurula Kulüp Başkanı Nuray Işık Telli, Gökhan Biçer, Ayhan İnan, Elif Boztepe, Emel Bakırlı ve Mehmet Ekici katıldı. Önceki dönem faaliyet raporlarının okunmasının ardından genel kurulda aday olan isimler listelendi. Yapılan oylama sonucunda genel kurula 7 asil ve yedek üyeler seçildi. Oylama sonucunda şu isimler seçildi; Güngör Sağır, Sevimay Çanlıoğlu, Akif Telli, Bahar Göncü, Ayten Özkaranfil, Gülabi Vergili , Adem Kurt.
Çanakkale Kent Konseyi Engelliler Meclisi seçimli genel kurulu geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile genel kurul başladı. Kurula faaliyet gösteren engelli sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarından da katılım oldu. 1915 Çanakkale Spor Kulübü’nden ise genel kurula Kulüp Başkanı Nuray Işık Telli, Gökhan Biçer, Ayhan İnan, Elif Boztepe, Emel Bakırlı ve Mehmet Ekici katıldı.

Önceki dönem faaliyet raporlarının okunmasının ardından genel kurulda aday olan isimler listelendi. Yapılan oylama sonucunda genel kurula 7 asil ve yedek üyeler seçildi.

Oylama sonucunda şu isimler seçildi; Güngör Sağır, Sevimay Çanlıoğlu, Akif Telli, Bahar Göncü, Ayten Özkaranfil, Gülabi Vergili , Adem Kurt.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.