Epilepsi hastalarına Furkan Andıç'tan anlamlı destek

Yaşam 14.02.2022 - 10:32, Güncelleme: 14.02.2022 - 11:12 1094+ kez okundu.
 

Epilepsi hastalarına Furkan Andıç'tan anlamlı destek

Ünlü oyuncu Furkan Andıç epilepsi hastalarının ön yargılarla mücadelesine destek olmak için Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının gönüllü elçisi oldu.

İSTANBUL (İGFA) - Furkan Andıç, Türk Epilepsi ile Savaş Derneği’nin altı yıldır sürdürdüğü Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasına gönüllü destek olarak farkındalık elçisi oldu.   Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Andıç, “Kampanyanın taşıyıcı ikonu mor gözlükler, bize epilepsi hastalarıyla ilgili bakış açımızı değiştirmemiz gerektiğini hatırlatıyor, umarım ben de farkındalık çalışmalarına katkı sağlarım ve bu konuda hepimiz daha bilinçli oluruz” dedi.   14 Şubat Dünya Epilepsi Günü kapsamında yayınlanan farkındalık filminde yer alan Andıç, epilepsi hastalığına karşı ön yargılar nedeniyle ülkemizde toplumun yüzde 60’ının çevresinde epilepsi hastası bireylerin olmasından dolayı rahatsızlık duymasının, alınacak çok yol olduğunun göstergesi olduğunu vurguladı.   Andıç, “#UzunLafınKısası farkındalık çok zor bir şey değil” diyerek herkesi epilepsi farkındalığını birlikte öğrenmeye ve öğretmeye davet etti.
Ünlü oyuncu Furkan Andıç epilepsi hastalarının ön yargılarla mücadelesine destek olmak için Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının gönüllü elçisi oldu.

İSTANBUL (İGFA) - Furkan Andıç, Türk Epilepsi ile Savaş Derneği’nin altı yıldır sürdürdüğü Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasına gönüllü destek olarak farkındalık elçisi oldu.

 

Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Andıç, “Kampanyanın taşıyıcı ikonu mor gözlükler, bize epilepsi hastalarıyla ilgili bakış açımızı değiştirmemiz gerektiğini hatırlatıyor, umarım ben de farkındalık çalışmalarına katkı sağlarım ve bu konuda hepimiz daha bilinçli oluruz” dedi.

 

14 Şubat Dünya Epilepsi Günü kapsamında yayınlanan farkındalık filminde yer alan Andıç, epilepsi hastalığına karşı ön yargılar nedeniyle ülkemizde toplumun yüzde 60’ının çevresinde epilepsi hastası bireylerin olmasından dolayı rahatsızlık duymasının, alınacak çok yol olduğunun göstergesi olduğunu vurguladı.

 

Andıç, “#UzunLafınKısası farkındalık çok zor bir şey değil” diyerek herkesi epilepsi farkındalığını birlikte öğrenmeye ve öğretmeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.