Ereğli Belediyesi temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2023 - 15:44, Güncelleme: 17.04.2023 - 15:39 527+ kez okundu.
 

Ereğli Belediyesi temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor

Ereğli Belediyesi temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor

Konya’nın Ereğli Belediyesi bahar ile birlikte temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor.Ereğli Belediye geçtiğimiz haftalarda başlattığı bahar hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu noktada Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından refüjlerde, parklarda ve yeşil alanlarda devam eden budama, çapa, çim biçimi, temizlik gibi çalışmaları sürdürüyor.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Ereğlimizi bahara hazırlıyor, renklendiriyoruz. Çiçek gibi bir Ereğli olsun istiyoruz ve bu noktada çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Hemşerilerimizin yaz aylarında tercih ettikleri parkları, orta refüjleri, kavşakları kısacası tüm şehri düzenli ve güzel hale getirme kararlılığımızla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu istikamette çalışmalarımıza da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ereğli Belediyesi temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor
Konya’nın Ereğli Belediyesi bahar ile birlikte temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor.
Ereğli Belediye geçtiğimiz haftalarda başlattığı bahar hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu noktada Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından refüjlerde, parklarda ve yeşil alanlarda devam eden budama, çapa, çim biçimi, temizlik gibi çalışmaları sürdürüyor.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Ereğlimizi bahara hazırlıyor, renklendiriyoruz. Çiçek gibi bir Ereğli olsun istiyoruz ve bu noktada çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Hemşerilerimizin yaz aylarında tercih ettikleri parkları, orta refüjleri, kavşakları kısacası tüm şehri düzenli ve güzel hale getirme kararlılığımızla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu istikamette çalışmalarımıza da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.