Eren Kış-17 operasyonu başladı

Asayiş 30.01.2022 - 10:45, Güncelleme: 30.01.2022 - 11:34 1205+ kez okundu.
 

Eren Kış-17 operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığı, 'Eren Kış-17 Muş-Şenyayla Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray' operasyonunun başlatıldığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) -  İçişleri Bakanlığı, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen 'Eren Operasyonları', inançlı ve kararlı bir şekilde devam ediyor. Bakanlık, Muş Şenyayla Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray adını verdikleri Eren Kış-17 operasyonunun bugün başladığını duyurdu. Operasyonda Muş İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan  bin 71 personel ile 74 operasyonel timin görev aldığı bildirildi.
İçişleri Bakanlığı, 'Eren Kış-17 Muş-Şenyayla Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray' operasyonunun başlatıldığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) -  İçişleri Bakanlığı, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen 'Eren Operasyonları', inançlı ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

Bakanlık, Muş Şenyayla Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray adını verdikleri Eren Kış-17 operasyonunun bugün başladığını duyurdu.

Operasyonda Muş İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan  bin 71 personel ile 74 operasyonel timin görev aldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.