Ergoterapi Ünitesi ve Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası Açıldı

Gündem 08.03.2022 - 12:24, Güncelleme: 08.03.2022 - 12:24 1270+ kez okundu.
 

Ergoterapi Ünitesi ve Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası Açıldı

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Ergoterapi Ünitesi ve Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası Açıldı

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Ergoterapi Ünitesi ve Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası açılışı, Vali İlhami AKTAŞ’ ın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Ergoterapi Ünitesi ve Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası açılış programına; Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra  AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan KESER, AK Parti İl Başkanı Naim MAKAS, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul YILDIRIM, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Sebahat KORKMAZDEMİR, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet DOĞAN, kurum müdürleri, Şehit aileleri, gaziler ve sağlık çalışanları katıldı. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Ergoterapi Ünitesi açılışı öncesinde, Ergoterapi Ünitesi yapımına yardım eden bağışçılara Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU tarafından plaket verildi.  0-10 yaş aralığındaki özgül öğrenme güçlüğü, down sendromu, otizm spektrum bozukluğu gibi birçok engel grubuna sahip çocuğa hizmet verecek Ergoterapi Ünitesi, Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindeki heyet tarafından kurdele kesimi gerçekleştirilerek, vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Ardından Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası açılışına geçildi. Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası açılışında, Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK tarafından birer konuşma yapıldı.  “Şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizin her zaman yanındayız.” diye konuşan Vali İlhami AKTAŞ, Azizi şehitleri rahmet kahraman gazilerimizi minnetle anarak, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odasının açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.  Yapılan açılış konuşmasının ardından Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası, Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, protokol üyeleri ve Şehit Aileleri ve Gazilerin katılımı ile kurdele kesimi gerçekleştirilerek, Şehit Aileleri ve Gazilerimizin hizmetine açıldı.
Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Ergoterapi Ünitesi ve Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası Açıldı

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Ergoterapi Ünitesi ve Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası açılışı, Vali İlhami AKTAŞ’ ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Ergoterapi Ünitesi ve Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası açılış programına; Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra  AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan KESER, AK Parti İl Başkanı Naim MAKAS, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul YILDIRIM, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Sebahat KORKMAZDEMİR, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet DOĞAN, kurum müdürleri, Şehit aileleri, gaziler ve sağlık çalışanları katıldı.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Ergoterapi Ünitesi açılışı öncesinde, Ergoterapi Ünitesi yapımına yardım eden bağışçılara Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU tarafından plaket verildi.

 0-10 yaş aralığındaki özgül öğrenme güçlüğü, down sendromu, otizm spektrum bozukluğu gibi birçok engel grubuna sahip çocuğa hizmet verecek Ergoterapi Ünitesi, Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindeki heyet tarafından kurdele kesimi gerçekleştirilerek, vatandaşlarımızın hizmetine açıldı.

Ardından Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası açılışına geçildi.

Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası açılışında, Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK tarafından birer konuşma yapıldı.

 “Şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizin her zaman yanındayız.” diye konuşan Vali İlhami AKTAŞ, Azizi şehitleri rahmet kahraman gazilerimizi minnetle anarak, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odasının açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

Yapılan açılış konuşmasının ardından Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası, Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, protokol üyeleri ve Şehit Aileleri ve Gazilerin katılımı ile kurdele kesimi gerçekleştirilerek, Şehit Aileleri ve Gazilerimizin hizmetine açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.