Erzincan OSB’ye yeni fabrika

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2023 - 08:39, Güncelleme: 22.09.2023 - 08:00 498+ kez okundu.
 

Erzincan OSB’ye yeni fabrika

Erzincan OSB’ye yeni fabrika

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) tekstil alanında yeni bir fabrikanın startı bugün imzalanan sözleşme ile verildi.Erzincan Valiliği toplantı salonunda, Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tanoğlu ve Akbaba Tekstil Firması sahibi Muharrem Akbaba’nın katılımı ile gerçekleşen 18 bin metrekare büyüklüğündeki arsa için yer tahsisi sözleşmesi imzalandı.Erzincan ekonomisine katkısının yanı sıra ilk etapta 250 kişiye de istihdam sağlayacak olan tekstil fabrikası 8 bin metre kare kapalı alana sahip olacak.Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tanoğlu ve Akbaba Tekstil Firması sahibi Muharrem Akbaba tarafından yer tahsisi sözleşmesinin imzalanmasının ardından, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yer tahsisi işleminin Erzincan’a ve firmaya hayırlı uğurlu olmasını dileyerek; “Üreten, ihraç eden, istihdam oluşturan ve yatırımlar için cazibe merkezi olan Erzincan’ı birlikte inşa edeceğiz." dedi.
Erzincan OSB’ye yeni fabrika
Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) tekstil alanında yeni bir fabrikanın startı bugün imzalanan sözleşme ile verildi.
Erzincan Valiliği toplantı salonunda, Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tanoğlu ve Akbaba Tekstil Firması sahibi Muharrem Akbaba’nın katılımı ile gerçekleşen 18 bin metrekare büyüklüğündeki arsa için yer tahsisi sözleşmesi imzalandı.
Erzincan ekonomisine katkısının yanı sıra ilk etapta 250 kişiye de istihdam sağlayacak olan tekstil fabrikası 8 bin metre kare kapalı alana sahip olacak.
Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tanoğlu ve Akbaba Tekstil Firması sahibi Muharrem Akbaba tarafından yer tahsisi sözleşmesinin imzalanmasının ardından, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yer tahsisi işleminin Erzincan’a ve firmaya hayırlı uğurlu olmasını dileyerek; “Üreten, ihraç eden, istihdam oluşturan ve yatırımlar için cazibe merkezi olan Erzincan’ı birlikte inşa edeceğiz." dedi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.