Esnaf odaları seçimleri tüm hızıyla sürüyor

04.01.2022 - 17:21, Güncelleme: 04.01.2022 - 17:21 1057+ kez okundu.
 

Esnaf odaları seçimleri tüm hızıyla sürüyor

Niğde esnaf odaları seçimleri 1 Ocak tarihi itibariyle başladı. Ocak ve Şubat ayında da devam edecek seçimler Mayıs ayında yapılacak birlik başkanlığı seçimi ile son bulacak.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- 1 Ocak 2022 tarihinde Niğde Terziler Odası Olağan Genel Kuruluyla başlayan seçimler Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kuruluyla devam etti.  Niğde Terziler Odası Başkanlığına tek aday olarak giren Alim Yeşil yeniden başkan seçilirken, Niğde Bakkallar ve Bayiler Odası seçimlerinde iki aday yarıştı. Mevcut başkan Şinasi Göktepe 19 oy farkla rakibi Hakan Ege’ye karşı yeniden başkan seçildi. Göktepe 273 oy alırken Ege 254 oyda kaldı. Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Murat Zeren Eğitim ve Hizmet Binasında düzenlenecek seçimler; Mayıs ayında NESOB seçimi ile son bulacak. 

Niğde esnaf odaları seçimleri 1 Ocak tarihi itibariyle başladı. Ocak ve Şubat ayında da devam edecek seçimler Mayıs ayında yapılacak birlik başkanlığı seçimi ile son bulacak.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- 1 Ocak 2022 tarihinde Niğde Terziler Odası Olağan Genel Kuruluyla başlayan seçimler Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kuruluyla devam etti. 

Niğde Terziler Odası Başkanlığına tek aday olarak giren Alim Yeşil yeniden başkan seçilirken, Niğde Bakkallar ve Bayiler Odası seçimlerinde iki aday yarıştı. Mevcut başkan Şinasi Göktepe 19 oy farkla rakibi Hakan Ege’ye karşı yeniden başkan seçildi. Göktepe 273 oy alırken Ege 254 oyda kaldı.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Murat Zeren Eğitim ve Hizmet Binasında düzenlenecek seçimler; Mayıs ayında NESOB seçimi ile son bulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.