Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Ziyaret Edildi

Ekonomi 10.03.2022 - 22:47, Güncelleme: 10.03.2022 - 22:47 1234+ kez okundu.
 

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Ziyaret Edildi

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyarette bulundu.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya ÜZEN, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali DEMİR, Ticaret İl Müdürü Hakan TUNCERLİ ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Vildan ÖZKAN’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal ÖZCAN ile bir süre görüşerek sohbet etti.  Ticaretin kurallara göre işlemesi ve vatandaşın hiçbir şekilde mağduriyet yaşamaması için alınan tedbirler ve yapılan denetimlerin görüşüldüğü ziyarette, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal ÖZCAN, birliğin ve odaların çalışmaları hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.  Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal ÖZCAN’a çalışmalarında başarılar dileyerek bol kazançlar temennisinde bulundu. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal ÖZCAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.
Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyarette bulundu.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya ÜZEN, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali DEMİR, Ticaret İl Müdürü Hakan TUNCERLİ ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Vildan ÖZKAN’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal ÖZCAN ile bir süre görüşerek sohbet etti. 

Ticaretin kurallara göre işlemesi ve vatandaşın hiçbir şekilde mağduriyet yaşamaması için alınan tedbirler ve yapılan denetimlerin görüşüldüğü ziyarette, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal ÖZCAN, birliğin ve odaların çalışmaları hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi. 

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal ÖZCAN’a çalışmalarında başarılar dileyerek bol kazançlar temennisinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal ÖZCAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.