Esnafların çocuklarına özel indirim uygulanacak

Gündem 24.12.2021 - 19:23, Güncelleme: 24.12.2021 - 19:23 578+ kez okundu.
 

Esnafların çocuklarına özel indirim uygulanacak

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Çanakkale esnaflarının çocukları için ilde faaliyet gösteren özel eğitim kurumları ile indirim anlaşması imzaladı.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı, odalara kayıtlı, üye esnaf ve sanatkarların eğitim ve öğrenim gören çocuklarının faydalanabilmesi amacıyla, özel eğitim veren İstek 1915 Çanakkale , Final Okulları ve Doğa Koleji ile 2022-2023 eğitim-öğretim yılında geçerli, indirim anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre; yıl sonu itibarı ile enflasyon artışı durumuna göre belirlenecek eğitim ücretleri üzerinden, Final Okulları ile %30 (peşin ödemelerde geçerli ilave %5 toplam %35) , Çanakkale Doğa koleji ile %30 ve İstek 1915 Çanakkale okulu ile (Yeni kayıtlarda erken kayıt indirimine ek olarak+%10) kurumsal indirim uygulanacak. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, yapılan bu anlaşmanın ardından , “İlimizde esnaf ve sanatkarlarımız için, eğitim kurumları başta olmak üzere, üyelerimizin indirimli fiyatlardan faydalanabilmesi için her türlü sektörlerde çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Çanakkale esnaflarının çocukları için ilde faaliyet gösteren özel eğitim kurumları ile indirim anlaşması imzaladı.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı, odalara kayıtlı, üye esnaf ve sanatkarların eğitim ve öğrenim gören çocuklarının faydalanabilmesi amacıyla, özel eğitim veren İstek 1915 Çanakkale , Final Okulları ve Doğa Koleji ile 2022-2023 eğitim-öğretim yılında geçerli, indirim anlaşması imzalandı.

Yapılan anlaşmaya göre; yıl sonu itibarı ile enflasyon artışı durumuna göre belirlenecek eğitim ücretleri üzerinden, Final Okulları ile %30 (peşin ödemelerde geçerli ilave %5 toplam %35) , Çanakkale Doğa koleji ile %30 ve İstek 1915 Çanakkale okulu ile (Yeni kayıtlarda erken kayıt indirimine ek olarak+%10) kurumsal indirim uygulanacak.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, yapılan bu anlaşmanın ardından , “İlimizde esnaf ve sanatkarlarımız için, eğitim kurumları başta olmak üzere, üyelerimizin indirimli fiyatlardan faydalanabilmesi için her türlü sektörlerde çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.