Geleceğin Dinamiği: Güçlü Kadınlar

Yaşam 09.03.2022 - 13:37, Güncelleme: 09.03.2022 - 13:37 1378+ kez okundu.
 

Geleceğin Dinamiği: Güçlü Kadınlar

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Şubesi tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Geleceğin Dinamiği Güçlü Kadınlar” programı düzenlendi.

Troia Kültür Merkezi’ndeki programa Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, Prof. Dr. Okhan AKDUR ile Prof. Dr. Pelin KANTEN, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Sebahat KORKMAZDEMİR, Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Kurucusu Aynur YAVAŞ, kurum müdürleri, akademisyenler, STK temsilcileri Şehit ve Gazi aileleri ile öğrenciler katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Kurucusu Aynur YAVAŞ ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı-Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Pelin KANTEN tarafından birer konuşma gerçekleştirdi.  Yapılan konuşmaların sonrasında AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne dair videosu izlendi. ÇOMÜ Devlet Konservatuvarının hazırladığı müzik dinletisinin ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Medya Merkezi tarafından hazırlanan “Erkeklere Kadınları Sorduk” isimli video gösterimi izlendi.  Geleceğin Dinamiği Güçlü Kadınları programında, Tahsildaroğlu CEO’su Sevil YILDIRIM’ın “Şirket Üst Yönetiminde Kadın” ve Kale Grubu İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Selda SEÇKİNLER’in “Üreten Kadın” konulu sunumları ile katılımcılara bilgi verdiler.  Geleceğin Dinamiği: Güçlü Kadınlar programı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Ayrıca Geleceğin Dinamiği: Güçlü Kadınlar programı öncesinde Vali İlhami AKTAŞ’ın eşi Songül AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT’ın eşi Berat MURAT ve Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Kurucusu Aynur YAVAŞ tarafından Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Temsilciliğine bağlı Üreten Kadınlar İstihdam Atölyelerinde üretilen ürünlerin sergisi açıldı. Açılışın ardından Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT ve beraberindeki heyet, sergiyi gezerek Üreten Kadınlar İstihdam Atölyelerinde üretilen ürünleri incelediler ve Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Kurucusu Aynur YAVAŞ’tan ürünler hakkında bilgi aldılar.  
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Şubesi tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Geleceğin Dinamiği Güçlü Kadınlar” programı düzenlendi.

Troia Kültür Merkezi’ndeki programa Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, Prof. Dr. Okhan AKDUR ile Prof. Dr. Pelin KANTEN, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Sebahat KORKMAZDEMİR, Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Kurucusu Aynur YAVAŞ, kurum müdürleri, akademisyenler, STK temsilcileri Şehit ve Gazi aileleri ile öğrenciler katıldı. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Kurucusu Aynur YAVAŞ ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı- Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Pelin KANTEN tarafından birer konuşma gerçekleştirdi. 

Yapılan konuşmaların sonrasında AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne dair videosu izlendi.

ÇOMÜ Devlet Konservatuvarının hazırladığı müzik dinletisinin ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Medya Merkezi tarafından hazırlanan “Erkeklere Kadınları Sorduk” isimli video gösterimi izlendi. 


Geleceğin Dinamiği Güçlü Kadınları programında, Tahsildaroğlu CEO’su Sevil YILDIRIM’ın “Şirket Üst Yönetiminde Kadın” ve Kale Grubu İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Selda SEÇKİNLER’in “Üreten Kadın” konulu sunumları ile katılımcılara bilgi verdiler. 

Geleceğin Dinamiği: Güçlü Kadınlar programı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Ayrıca Geleceğin Dinamiği: Güçlü Kadınlar programı öncesinde Vali İlhami AKTAŞ’ın eşi Songül AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT’ın eşi Berat MURAT ve Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Kurucusu Aynur YAVAŞ tarafından Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Temsilciliğine bağlı Üreten Kadınlar İstihdam Atölyelerinde üretilen ürünlerin sergisi açıldı.

Açılışın ardından Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT ve beraberindeki heyet, sergiyi gezerek Üreten Kadınlar İstihdam Atölyelerinde üretilen ürünleri incelediler ve Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Kurucusu Aynur YAVAŞ’tan ürünler hakkında bilgi aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.