Gelibolu sahil hattında çalışmalar sürüyor

Yaşam 30.12.2021 - 01:22, Güncelleme: 30.12.2021 - 01:22 583+ kez okundu.
 

Gelibolu sahil hattında çalışmalar sürüyor

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, sahil hattında çalışmaları devam eden projeyi yerinde inceledi.

Hamzakoy mevkiinde 250 metre sahil hattı boyunca devam eden proje çalışmalarını ziyaret eden Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Projenin tamamlanmasının ardından, deforme olmuş tüm eski yüzeyleri özel taşla kaplanmış olacak. Ayrıca ağaçlandırma ve çimlendirme ile 550 m2 peyzaj alanı oluşturulacak.
Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, sahil hattında çalışmaları devam eden projeyi yerinde inceledi.

Hamzakoy mevkiinde 250 metre sahil hattı boyunca devam eden proje çalışmalarını ziyaret eden Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Projenin tamamlanmasının ardından, deforme olmuş tüm eski yüzeyleri özel taşla kaplanmış olacak. Ayrıca ağaçlandırma ve çimlendirme ile 550 m2 peyzaj alanı oluşturulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.