Gençlik Kollarında yeni dönem

Siyaset 02.02.2022 - 14:15, Güncelleme: 02.02.2022 - 14:15 1331+ kez okundu.
 

Gençlik Kollarında yeni dönem

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Nahit Eren’den sonra, yeni başkan belli oldu. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel olurken, yönetim kurulu üyeleri de kamuoyuna duyuruldu.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden Nahit Eren, geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. O günlerde koltuğa kimin oturacağı merak konusu olmuş ve parti içerisinde istişareler yapılmaya başlanmıştı. O istişareler sonucunda yeni İl Gençlik Kolları Başkanı belirlendi. Tuğberk Güzel, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı olurken, yönetim kurulu da kamuoyuna duyuruldu. Gençlik Kolları tarafından yapılan paylaşımda, “İl Gençlik Kollarımızda gerçekleşen değişim sonucunda bayrağı arkadaşlarımızdan devralmış bulunmaktayız. Bir önceki dönem Gençlik Kolları Başkanımız Nahit Eren’e ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bugün ülkemizin içerisine sokulduğu ekonomik bunalım, liyakatsiz atamalar, toplumsal yaşama yapılan baskıcı müdahaleler ülkemiz gençliğini umutsuzluğa sürüklemekte, gelecek kaygısını iliklerine kadar hissetmemize yol açmaktadır. Cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken yeniden adaleti, hukuku, toplumsal barışı egemen kılma mücadelesine cumhuriyetin önsözünün yazıldığı bu güzel topraklardan kolektif bir akılla katkı koyacak olmanın onurunu yaşıyoruz. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını daha yukarı taşımak için büyük şair Nazım Hikmet’in deyişiyle ”Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok. Yürüyelim…” ifadeleri yer aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Nahit Eren’den sonra, yeni başkan belli oldu. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel olurken, yönetim kurulu üyeleri de kamuoyuna duyuruldu.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden Nahit Eren, geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. O günlerde koltuğa kimin oturacağı merak konusu olmuş ve parti içerisinde istişareler yapılmaya başlanmıştı. O istişareler sonucunda yeni İl Gençlik Kolları Başkanı belirlendi.

Tuğberk Güzel, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı olurken, yönetim kurulu da kamuoyuna duyuruldu.

Gençlik Kolları tarafından yapılan paylaşımda, “İl Gençlik Kollarımızda gerçekleşen değişim sonucunda bayrağı arkadaşlarımızdan devralmış bulunmaktayız.

Bir önceki dönem Gençlik Kolları Başkanımız Nahit Eren’e ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bugün ülkemizin içerisine sokulduğu ekonomik bunalım, liyakatsiz atamalar, toplumsal yaşama yapılan baskıcı müdahaleler ülkemiz gençliğini umutsuzluğa sürüklemekte, gelecek kaygısını iliklerine kadar hissetmemize yol açmaktadır. Cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken yeniden adaleti, hukuku, toplumsal barışı egemen kılma mücadelesine cumhuriyetin önsözünün yazıldığı bu güzel topraklardan kolektif bir akılla katkı koyacak olmanın onurunu yaşıyoruz. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını daha yukarı taşımak için büyük şair Nazım Hikmet’in deyişiyle

”Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok. Yürüyelim…” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.