Gençlik ve Spor Bakanı, Manisa'yı ziyaret etti

13.11.2021 - 17:35, Güncelleme: 13.11.2021 - 17:35 845+ kez okundu.
 

Gençlik ve Spor Bakanı, Manisa'yı ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Büyükşehir Belediyesinde ağırladı.MANİSA(İGFA)- Manisa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve daire müdürleri tarafından Manisa Valiliği önünde karşılandı. Valilik ziyaretinin ardından Bakan Kasapoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Başkan Ergün’e ziyaretinde Bakan Kasapoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin anı defterini imzaladı. Manisa ile ilgili projeleri tek tek dinleyen Kasapoğlu'na Manisa ziyareti anısına hediye takdim edildi. Manisa’da gençlerin spor yapabilecekleri alanların sayısını göreve geldikleri ilk günden bu yana arttırmaya yönelik projeler ürettiklerini belirten Başkan Ergün, Manisa’da sportif yatırımlar noktasında sağladıkları destek ve katkılar nedeniyle Bakan Kasapoğlu’na teşekkürlerini sundu. Bakan Kasapoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi ziyareti, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile noktalandı.  

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Büyükşehir Belediyesinde ağırladı.

MANİSA(İGFA)- Manisa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve daire müdürleri tarafından Manisa Valiliği önünde karşılandı. Valilik ziyaretinin ardından Bakan Kasapoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Ergün’e ziyaretinde Bakan Kasapoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin anı defterini imzaladı. Manisa ile ilgili projeleri tek tek dinleyen Kasapoğlu'na Manisa ziyareti anısına hediye takdim edildi.

Manisa’da gençlerin spor yapabilecekleri alanların sayısını göreve geldikleri ilk günden bu yana arttırmaya yönelik projeler ürettiklerini belirten Başkan Ergün, Manisa’da sportif yatırımlar noktasında sağladıkları destek ve katkılar nedeniyle Bakan Kasapoğlu’na teşekkürlerini sundu. Bakan Kasapoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi ziyareti, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile noktalandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.