Gestaş'tan şoförler gününde sıcak karşılama

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2021 - 00:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 00:06 576+ kez okundu.
 

Gestaş'tan şoförler gününde sıcak karşılama

Çanakkale’nin deniz ulaşım şirketi Gestaş, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla şoförleri Lapseki ve Gelibolu iskelelerinde sıcak bir karşılamayla ağırladı.

Çanakkale'nin deniz ulaşım şirketi Gestaş, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla şoförleri Lapseki ve Gelibolu iskelelerinde sıcak bir karşılamayla ağırladı.   Çanakkale Boğaz Hattı'ndan geçiş noktası olarak Lapseki ve Gelibolu iskelelerini tercih eden, fırtına nedeniyle öğle saatlerine kadar deniz trafiğinin açılmasını bekleyen şoförlerin özel günü unutulmadı. Hatların açılmasını bekleyen şoförlere feribot seyahatleri sırasında içecek ve yiyecekleri büfelerden ikram edilirken, aynı zamanda Çanakkale atkısı hediye edildi.
Çanakkale’nin deniz ulaşım şirketi Gestaş, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla şoförleri Lapseki ve Gelibolu iskelelerinde sıcak bir karşılamayla ağırladı.

Çanakkale'nin deniz ulaşım şirketi Gestaş, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla şoförleri Lapseki ve Gelibolu iskelelerinde sıcak bir karşılamayla ağırladı.

 

Çanakkale Boğaz Hattı'ndan geçiş noktası olarak Lapseki ve Gelibolu iskelelerini tercih eden, fırtına nedeniyle öğle saatlerine kadar deniz trafiğinin açılmasını bekleyen şoförlerin özel günü unutulmadı. Hatların açılmasını bekleyen şoförlere feribot seyahatleri sırasında içecek ve yiyecekleri büfelerden ikram edilirken, aynı zamanda Çanakkale atkısı hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.