GMKA Yönetim Kurulu Toplandı

Gündem 14.02.2022 - 21:00, Güncelleme: 14.02.2022 - 21:00 1536+ kez okundu.
 

GMKA Yönetim Kurulu Toplandı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yönetim Kurulu olağan toplantısı Balıkesir ili Erdek İlçesi Pınar Hotel Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ ve Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK’ın katılım sağladığı toplantıya; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk SEMİZOĞLU, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi KULA, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi YARIŞ ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah GÜÇ katıldı. Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerinin bilgilendirmesiyle başlayan toplantıda; Çanakkale ve Balıkesir’de yapılması planlanan yeni yatırım ve projeler, Güney Marmara Kalkınma Ajansı aracılığıyla gerçekleştirilen çalışmalar, uygulanmakta olan doğrudan faaliyet destekleri ve diğer mali destek programlarının uygulama süreçleri görüşüldü. Toplantı; gündem maddelerinin görüşülmesinin ve karara bağlanmasının ardından son buldu.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yönetim Kurulu olağan toplantısı Balıkesir ili Erdek İlçesi Pınar Hotel Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ ve Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK’ın katılım sağladığı toplantıya; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk SEMİZOĞLU, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi KULA, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi YARIŞ ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah GÜÇ katıldı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerinin bilgilendirmesiyle başlayan toplantıda; Çanakkale ve Balıkesir’de yapılması planlanan yeni yatırım ve projeler, Güney Marmara Kalkınma Ajansı aracılığıyla gerçekleştirilen çalışmalar, uygulanmakta olan doğrudan faaliyet destekleri ve diğer mali destek programlarının uygulama süreçleri görüşüldü.

Toplantı; gündem maddelerinin görüşülmesinin ve karara bağlanmasının ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.