Gökhan, Turhan Narler ve Yaşar Türe'yi Andı

Gündem 26.01.2022 - 13:46, Güncelleme: 26.01.2022 - 13:46 1092+ kez okundu.
 

Gökhan, Turhan Narler ve Yaşar Türe'yi Andı

Turhan Narler ve Yaşar Türe, Çanakkale’mizden yetişip dönemin zor koşullarında tüm ülkeye hizmet etmiş basın camiamızın duayen ve önemli değerleridir.

Yerelde ve ulusalda basınımızın sesi soluğu olmuş kıymetli gazetecilerimiz, sahip oldukları ilkeler ve basın ahlakı ile nice hevesli gencimize başarılı bir gazeteci olma yolunda önemli katkılar sunmuşlardır. Ne acı bir tesadüftür ki iki kıymetlimizi de aynı gün uğurladık sonsuzluğa. Yıllarca Çanakkale’nin yerelden yayılan sesi olan ve pek çok yeni gazeteci yetiştirip camiaya kazandıran kentimizin unutulmaz duayenleri Turhan Narler ve Yaşar Türe’yi aramızdan ayrılışlarının 15. Yıl dönümlerinde sevgi, saygı ve özlemle anıyorum.  
Turhan Narler ve Yaşar Türe, Çanakkale’mizden yetişip dönemin zor koşullarında tüm ülkeye hizmet etmiş basın camiamızın duayen ve önemli değerleridir.

Yerelde ve ulusalda basınımızın sesi soluğu olmuş kıymetli gazetecilerimiz, sahip oldukları ilkeler ve basın ahlakı ile nice hevesli gencimize başarılı bir gazeteci olma yolunda önemli katkılar sunmuşlardır.

Ne acı bir tesadüftür ki iki kıymetlimizi de aynı gün uğurladık sonsuzluğa.

Yıllarca Çanakkale’nin yerelden yayılan sesi olan ve pek çok yeni gazeteci yetiştirip camiaya kazandıran kentimizin unutulmaz duayenleri Turhan Narler ve Yaşar Türe’yi aramızdan ayrılışlarının 15. Yıl dönümlerinde sevgi, saygı ve özlemle anıyorum.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.