Hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2022 - 22:05, Güncelleme: 17.06.2022 - 21:16 995+ kez okundu.
 

Hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı

Hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı

Muğla’dan Hac görevi için Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonunda kutsal topraklara gidecek 65 hacı adayı düzenlenen tören ile uğurlandı.Hacı adayları için Muğla İl Müftülüğü önünde uğurlama töreni düzenlendi. Hacı adayları uğurlama törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Müftüsü Yaşar Çapçı, diyanet görevlileri ve hacı adaylarının yakınları katıldı.Hacı adaylarını uğurlama töreninde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. Hacı adayları okunan dua sonrası yakıları ile helalleşerek otobüslerle İzmir’e hareket etti. Hacı adayları İzmir’den Uçak ile Medine’ye hareket edecek.
Hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı
Muğla’dan Hac görevi için Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonunda kutsal topraklara gidecek 65 hacı adayı düzenlenen tören ile uğurlandı.
Hacı adayları için Muğla İl Müftülüğü önünde uğurlama töreni düzenlendi. Hacı adayları uğurlama törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Müftüsü Yaşar Çapçı, diyanet görevlileri ve hacı adaylarının yakınları katıldı.
Hacı adaylarını uğurlama töreninde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. Hacı adayları okunan dua sonrası yakıları ile helalleşerek otobüslerle İzmir’e hareket etti. Hacı adayları İzmir’den Uçak ile Medine’ye hareket edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.