Hırsızlık şüphelisinin ‘Kasten öldürme’ suçundan arandığı ortaya çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 16:55, Güncelleme: 08.06.2022 - 16:53 2002+ kez okundu.
 

Hırsızlık şüphelisinin ‘Kasten öldürme’ suçundan arandığı ortaya çıktı

Hırsızlık şüphelisinin ‘Kasten öldürme’ suçundan arandığı ortaya çıktı

Eskişehir’de jandarma ekiplerince hırsızlık olayının şüphelisi olarak yakalanan bir şahsın ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kasten yaralama’ suçlarından arandığı ,aynı zamanda 21 ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edildi.Edinilen bilgilere göre, İnönü’nün Oklubalı Mahallesi’nde bulunan bir işletmeden piyasa değeri yaklaşık 10 bin lira olan hurda ve elektronik malzemeler çalındı. Kimliği meçhul kişi ya da kişiler tarafından gerçekleşen olayla ilgili İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Dedektifleri ve İnönü İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince çalışma başlatıldı.JASAT Dedektiflerince yapılan araştırma neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştiren 3 şüphelinin kimliği tespit edildi. Çalışmalar sonucu şüphelilerden biri şehir merkezinde yakalandı. Yakalanan şüphelinin yapılan sorgusunda ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kasten Yaralama’ suçlarından aranmakta olduğu ayrıca benzer suçlardan 21 adet suç kaydı bulunduğu tespit edildi. Şüpheli Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile gözaltına alındı.Jandarma ekiplerince başka ilde oldukları tespit edilen diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
Hırsızlık şüphelisinin ‘Kasten öldürme’ suçundan arandığı ortaya çıktı
Eskişehir’de jandarma ekiplerince hırsızlık olayının şüphelisi olarak yakalanan bir şahsın ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kasten yaralama’ suçlarından arandığı ,aynı zamanda 21 ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edildi.
Edinilen bilgilere göre, İnönü’nün Oklubalı Mahallesi’nde bulunan bir işletmeden piyasa değeri yaklaşık 10 bin lira olan hurda ve elektronik malzemeler çalındı. Kimliği meçhul kişi ya da kişiler tarafından gerçekleşen olayla ilgili İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Dedektifleri ve İnönü İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince çalışma başlatıldı.
JASAT Dedektiflerince yapılan araştırma neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştiren 3 şüphelinin kimliği tespit edildi. Çalışmalar sonucu şüphelilerden biri şehir merkezinde yakalandı. Yakalanan şüphelinin yapılan sorgusunda ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kasten Yaralama’ suçlarından aranmakta olduğu ayrıca benzer suçlardan 21 adet suç kaydı bulunduğu tespit edildi. Şüpheli Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile gözaltına alındı.
Jandarma ekiplerince başka ilde oldukları tespit edilen diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.