Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2022 - 11:56, Güncelleme: 30.04.2022 - 11:52 9474+ kez okundu.
 

Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı

Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin hedeflerine emekçi, girişimci dayanışmasıyla ulaşacağını söyledi.Arzu edilen refah seviyesine ulaşmak için birlik ve beraberliğin en önemli unsur olduğunun altını çizen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “İşçi ve işveren üretimin ayrılmaz iki parçasıdır. Bizim kültürümüzde alın teri kutsal ve değerlidir. Birinci hedefimiz el ele vererek üretmek olmalı. Üretmeden paylaşmak mümkün değil. Akıl ve alın terleriyle çalışarak, üreterek ülkemizin geleceğine katkı sağlayan bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.
Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin hedeflerine emekçi, girişimci dayanışmasıyla ulaşacağını söyledi.
Arzu edilen refah seviyesine ulaşmak için birlik ve beraberliğin en önemli unsur olduğunun altını çizen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “İşçi ve işveren üretimin ayrılmaz iki parçasıdır. Bizim kültürümüzde alın teri kutsal ve değerlidir. Birinci hedefimiz el ele vererek üretmek olmalı. Üretmeden paylaşmak mümkün değil. Akıl ve alın terleriyle çalışarak, üreterek ülkemizin geleceğine katkı sağlayan bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.