İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde Tiyatro Rüzgârı

Kültür-Sanat 19.12.2021 - 22:26, Güncelleme: 19.12.2021 - 22:26 512+ kez okundu.
 

İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde Tiyatro Rüzgârı

Konya Devlet Tiyatrosu’nun “IŞILTILI HAŞERAT” adlı tiyatro oyunu, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde seyircisiyle buluştu.

Philip Ridley’in yazdığı ve başrollerini  Ahmet Çökmez, Ebru Gülerarslan Serin, Boğaçhan Sözmen ve Can Ali Çalışandemir’in paylaştığı oyun; bir çiftin hep daha fazlasına sahip olmak için koşturup dururken ezip geçtiklerini, insanoğlunun içindeki şeytana ve yetinmek bilmeyen tüketmek hırslarını konu alıyor.  Soğuk havaya rağmen 630 tiyatro tutkunuyla buluşan oyun, bitiminde dakikalarca alkışlandı. Etkinlik  sonrası görüşlerini aldığımız İl Kültür ve Turizm  Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale’nin tiyatroya olan ilgisinin farkında olduklarını, bu ilgiye  sezon başlar başlamaz bu aya iki seçkin oyunla destek olmaya çalıştıklarını belirtti. Yılmaz, “Yeni yılda da Ocak ayı ile birlikte birbirinden seçkin oyunları kentimiz tiyatroseverleri ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Pandemi koşullarının tiyatroya olan özlemi daha da arttırdığının farkında olduklarını ifade eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ “Biz yine de pandemi koşullarını izleyip, gözeterek daha fazla “Devlet Tiyatrosu” oyununu şehrimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Her oyun sonrası bizi çok mutlu eden dönüşler alıyoruz. Bu da bizi daha çok ve nitelikli organizasyonlar adına motive ediyor” şeklinde konuştu.
Konya Devlet Tiyatrosu’nun “IŞILTILI HAŞERAT” adlı tiyatro oyunu, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde seyircisiyle buluştu.

Philip Ridley’in yazdığı ve başrollerini  Ahmet Çökmez, Ebru Gülerarslan Serin, Boğaçhan Sözmen ve Can Ali Çalışandemir’in paylaştığı oyun; bir çiftin hep daha fazlasına sahip olmak için koşturup dururken ezip geçtiklerini, insanoğlunun içindeki şeytana ve yetinmek bilmeyen tüketmek hırslarını konu alıyor.  Soğuk havaya rağmen 630 tiyatro tutkunuyla buluşan oyun, bitiminde dakikalarca alkışlandı. Etkinlik  sonrası görüşlerini aldığımız İl Kültür ve Turizm  Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale’nin tiyatroya olan ilgisinin farkında olduklarını, bu ilgiye  sezon başlar başlamaz bu aya iki seçkin oyunla destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Yılmaz, “Yeni yılda da Ocak ayı ile birlikte birbirinden seçkin oyunları kentimiz tiyatroseverleri ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Pandemi koşullarının tiyatroya olan özlemi daha da arttırdığının farkında olduklarını ifade eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ “Biz yine de pandemi koşullarını izleyip, gözeterek daha fazla “Devlet Tiyatrosu” oyununu şehrimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Her oyun sonrası bizi çok mutlu eden dönüşler alıyoruz. Bu da bizi daha çok ve nitelikli organizasyonlar adına motive ediyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.