İçişleri 'Eren Kış-22'yi başlattı

11.02.2022 - 13:51, Güncelleme: 11.02.2022 - 13:51 1073+ kez okundu.
 

İçişleri 'Eren Kış-22'yi başlattı

İçişleri Bakanlığı Diyarbakır'da Eren Kış-22 Şehit Jandarma Er Fedai Efe Operasyonu'nun başlatıldığını duyurdu. ANKARA (İGFA) - Diyarbakır’da bin 280 personelin katılımıyla Eren Kış-22 Şehit Jandarma Er Fedai Efe operasyonu başlatıldı. İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu habere göre, Eren Kış Operasyonları kapsamında bugüne kadar 20 terörist etkisiz hale getirildiği 350 sığınak, depo ve barınak imha edildiği kaydedildi.

İçişleri Bakanlığı Diyarbakır'da Eren Kış-22 Şehit Jandarma Er Fedai Efe Operasyonu'nun başlatıldığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Diyarbakır’da bin 280 personelin katılımıyla Eren Kış-22 Şehit Jandarma Er Fedai Efe operasyonu başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu habere göre, Eren Kış Operasyonları kapsamında bugüne kadar 20 terörist etkisiz hale getirildiği 350 sığınak, depo ve barınak imha edildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.