İftara davet ettikleri milletvekiline yemek pişirttiler

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2022 - 12:56, Güncelleme: 10.04.2022 - 12:54 2970+ kez okundu.
 

İftara davet ettikleri milletvekiline yemek pişirttiler

İftara davet ettikleri milletvekiline yemek pişirttiler

Sivas Milletvekili Semiha Ekici’yi iftar için öğrenci evlerine davet eden gençler, eve gelen vekili mutfağa sokup yemek pişirtti.Sivas’ta üç genç sosyal medya üzerinden Sivas Milletvekili Semiha Ekici’yi öğrenci evlerine iftara davet etti. Öğrencileri kırmayan Ekici, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ile birlikte Fatih Mahallesinde ikamet eden Alpaslan, Muhammed ve İbrahim isimli üniversite öğrencilerinin evinde misafir oldu. Öğrenci evine eli boş gitmeyen Ekici, öğrencilere sıcak Sivas etli pidesi ikram etse de mutfağa girip bir de menemen pişirdi. Ekici öğrencilerin talebi üzerine menemeni soğansız hazırladı. Ekici ve Aksu öğrencilerle sohbet edip fikir ve taleplerini dinledi. Öğrenciler kendilerini kırmayarak evlerinde misafir olan Ekici’ye teşekkür etti. Ekici de öğrencileri TBMM’ne davet etti.
İftara davet ettikleri milletvekiline yemek pişirttiler
Sivas Milletvekili Semiha Ekici’yi iftar için öğrenci evlerine davet eden gençler, eve gelen vekili mutfağa sokup yemek pişirtti.
Sivas’ta üç genç sosyal medya üzerinden Sivas Milletvekili Semiha Ekici’yi öğrenci evlerine iftara davet etti. Öğrencileri kırmayan Ekici, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ile birlikte Fatih Mahallesinde ikamet eden Alpaslan, Muhammed ve İbrahim isimli üniversite öğrencilerinin evinde misafir oldu. Öğrenci evine eli boş gitmeyen Ekici, öğrencilere sıcak Sivas etli pidesi ikram etse de mutfağa girip bir de menemen pişirdi. Ekici öğrencilerin talebi üzerine menemeni soğansız hazırladı. Ekici ve Aksu öğrencilerle sohbet edip fikir ve taleplerini dinledi. Öğrenciler kendilerini kırmayarak evlerinde misafir olan Ekici’ye teşekkür etti. Ekici de öğrencileri TBMM’ne davet etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.