İhtiyaç sahipleri için 10 bin ramazan kolisi yolda

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2022 - 14:12, Güncelleme: 02.04.2022 - 14:08 3365+ kez okundu.
 

İhtiyaç sahipleri için 10 bin ramazan kolisi yolda

İhtiyaç sahipleri için 10 bin ramazan kolisi yolda

Getir, ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere 10 bin adet Ramazan Yardım Kolisi’ni Kızılay’a ulaştıracak.Getir, paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında Kızılay’la iş birliği gerçekleştiriyor. Şirket, ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere 10 bin adet Ramazan Yardım Kolisi’ni Kızılay’a ulaştıracak. Ramazan ayı boyunca kullanıcılar, Getir ve GetirBüyük üzerinden Kızılay’a özel olarak hazırlanan Ramazan Yardım Kolisi’ni sipariş vererek ihtiyaç sahiplerine destek olabilecek. Kullanıcıların sanal olarak satın alabileceği ve içinde yağdan una, salçadan makarnaya temel ihtiyaç malzemelerinin yer alacağı Ramazan Yardım Kolisi, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Kızılay’a ulaştırılacak.İhtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere sanal olarak sunulan Ramazan Yardım Kolisi’nin yanı sıra kullanıcılar için 2 farklı boy ve içerikte Ramazan Kolisi de ürünler arasına eklendi. Kullanıcılar; ister kendileri, isterlerse farklı adresteki sevdikleri için sipariş verebiliyorlar.
İhtiyaç sahipleri için 10 bin ramazan kolisi yolda
Getir, ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere 10 bin adet Ramazan Yardım Kolisi’ni Kızılay’a ulaştıracak.

Getir, paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında Kızılay’la iş birliği gerçekleştiriyor. Şirket, ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere 10 bin adet Ramazan Yardım Kolisi’ni Kızılay’a ulaştıracak. Ramazan ayı boyunca kullanıcılar, Getir ve GetirBüyük üzerinden Kızılay’a özel olarak hazırlanan Ramazan Yardım Kolisi’ni sipariş vererek ihtiyaç sahiplerine destek olabilecek. Kullanıcıların sanal olarak satın alabileceği ve içinde yağdan una, salçadan makarnaya temel ihtiyaç malzemelerinin yer alacağı Ramazan Yardım Kolisi, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Kızılay’a ulaştırılacak.

İhtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere sanal olarak sunulan Ramazan Yardım Kolisi’nin yanı sıra kullanıcılar için 2 farklı boy ve içerikte Ramazan Kolisi de ürünler arasına eklendi. Kullanıcılar; ister kendileri, isterlerse farklı adresteki sevdikleri için sipariş verebiliyorlar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.