İl Başkanı Gelecek Buluşmaları'na katıldı

Siyaset 23.02.2022 - 12:05, Güncelleme: 23.02.2022 - 12:05 1556+ kez okundu.
 

İl Başkanı Gelecek Buluşmaları'na katıldı

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer partisinin Antalya’da düzenlenen Gelecek Buluşmaları adlı 3 gün süren programa katıldı.

Parti kurucularının, genel merkez başkanlık kurulunun, politika izleme kurulu başkanlarının, bölge ve il koordinatörlerinin de katılım sağladığı toplantıda partinin 2021 yılı değerlendirmesi ve 2022 yılı planları istişare edildi. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı toplantılarda genel başkan 6’lı masa toplantıları hakkında basına kapalı bölümde partililere bilgilendirmelerde bulundu. Kamp ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Özsüer, “Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen toplantıya Çanakkale’den il başkanı düzeyinde katılım sağladık. Aynı zamanda kurucular kurulu üyemiz Yeşim Karadağ’da toplantıda bir sunum yaptı. 3 gün süren kamp programında genel siyasi gündem üzerine çok kıymetli istişarelerde bulunduk. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan 6’lı masa toplantısı ile alakalı bilgilendirmeler yapıldı ve il başkanlarının sorularına içtenlikle cevap verildi” dedi. “Samimi cevaplar aldım” “Ben de Çanakkale’de vatandaşlarımız tarafından sahada bize sorulan sorulardan bir kısmını genel başkanımıza ileterek çok samimi cevaplar aldım” diyen Özsüer, “Milletimizin 6 partinin bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti Sayın Genel Başkanımıza ilettim. Pazartesi itibari ile illerimize döndük ve şimdi artık eskisinden çok daha fazla çalışma zamanımızdır” diye konuştu.
Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer partisinin Antalya’da düzenlenen Gelecek Buluşmaları adlı 3 gün süren programa katıldı.

Parti kurucularının, genel merkez başkanlık kurulunun, politika izleme kurulu başkanlarının, bölge ve il koordinatörlerinin de katılım sağladığı toplantıda partinin 2021 yılı değerlendirmesi ve 2022 yılı planları istişare edildi. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı toplantılarda genel başkan 6’lı masa toplantıları hakkında basına kapalı bölümde partililere bilgilendirmelerde bulundu.

Kamp ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Özsüer, “Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen toplantıya Çanakkale’den il başkanı düzeyinde katılım sağladık. Aynı zamanda kurucular kurulu üyemiz Yeşim Karadağ’da toplantıda bir sunum yaptı. 3 gün süren kamp programında genel siyasi gündem üzerine çok kıymetli istişarelerde bulunduk. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan 6’lı masa toplantısı ile alakalı bilgilendirmeler yapıldı ve il başkanlarının sorularına içtenlikle cevap verildi” dedi.

“Samimi cevaplar aldım”

“Ben de Çanakkale’de vatandaşlarımız tarafından sahada bize sorulan sorulardan bir kısmını genel başkanımıza ileterek çok samimi cevaplar aldım” diyen Özsüer, “Milletimizin 6 partinin bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti Sayın Genel Başkanımıza ilettim. Pazartesi itibari ile illerimize döndük ve şimdi artık eskisinden çok daha fazla çalışma zamanımızdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.