İmamoğlu’na Bayramiç ürünleri hediye edildi

Gündem 09.02.2022 - 19:36, Güncelleme: 09.02.2022 - 19:36 1366+ kez okundu.
 

İmamoğlu’na Bayramiç ürünleri hediye edildi

Bayramiç Belediyesi, dünyanın en büyük dördüncü turizm fuarı EMITT’te yerini aldı.

Bayramiç Belediyesi’nin standını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu’na bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Bayramiç Belediye Spor formasını kendisine hediye etti. Aynı zamanda yöresel ürünlerin hazırlanmış olduğu bir sepeti de ikram edilen İmamoğlu, Bayramiç’in değerli isimlerinden Mehmet Akif Ersoy maketi ile fotoğraf çektirdi.
Bayramiç Belediyesi, dünyanın en büyük dördüncü turizm fuarı EMITT’te yerini aldı.

Bayramiç Belediyesi’nin standını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu’na bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Bayramiç Belediye Spor formasını kendisine hediye etti.

Aynı zamanda yöresel ürünlerin hazırlanmış olduğu bir sepeti de ikram edilen İmamoğlu, Bayramiç’in değerli isimlerinden Mehmet Akif Ersoy maketi ile fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.