'Ekim Geçidi' bu yıl Dijital Platformda

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2020 - 10:12, Güncelleme: 04.11.2020 - 10:12 2123+ kez okundu.
 

'Ekim Geçidi' bu yıl Dijital Platformda

Bu sene 19. kez düzenlenecek olan Ekim Geçidi isimli disiplinler arası karma sergi, pandemi nedeniyle 7-30 Kasım tarihleri arasında Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi ve ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin internet sayfaları üzerinden takip edilebilecek.

Ülkemizin çeşitli merkezlerinde Ekim ayından başlayarak Kasım ayı sonlarına kadar açılışları süren ve bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Çanakkale’de 10.’su düzenlenen “Ekim Geçidi” disiplinler arası karma sergisi, ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi katkılarıyla gerçekleşiyor. Sergide; İstanbul, Ankara, Adana, Afyon, Bursa, Trabzon, Çanakkale, Eskişehir, Muğla, Balıkesir, Antalya, Kastamonu, Nevşehir, Bolu, İzmir, Çankırı, Uşak, Konya, Kayseri, Kırıkkale, Almanya, Hollanda, Avusturya, Fransa, Norveç, Belçika ve İngiltere’de sanatsal üretimlerini sürdüren 105 katılımcının eserleri yer alıyor.   Sergi bu sene, tüm dünyada etkisini sürdüren Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle çevrimiçi olarak, Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi ve ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin internet sayfalarından izlenebilecek. 7 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 17.30’da açılacak olan sergi, 30 Kasım 2020 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.   Sergiyi aşağıdaki adreslerden takip edebilirsiniz; www.canakkaleseramikmuzesi.org http://gsf.comu.edu.tr/arsiv/etkinlikler
Bu sene 19. kez düzenlenecek olan Ekim Geçidi isimli disiplinler arası karma sergi, pandemi nedeniyle 7-30 Kasım tarihleri arasında Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi ve ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin internet sayfaları üzerinden takip edilebilecek.

Ülkemizin çeşitli merkezlerinde Ekim ayından başlayarak Kasım ayı sonlarına kadar açılışları süren ve bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Çanakkale’de 10.’su düzenlenen “Ekim Geçidi” disiplinler arası karma sergisi, ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi katkılarıyla gerçekleşiyor. Sergide; İstanbul, Ankara, Adana, Afyon, Bursa, Trabzon, Çanakkale, Eskişehir, Muğla, Balıkesir, Antalya, Kastamonu, Nevşehir, Bolu, İzmir, Çankırı, Uşak, Konya, Kayseri, Kırıkkale, Almanya, Hollanda, Avusturya, Fransa, Norveç, Belçika ve İngiltere’de sanatsal üretimlerini sürdüren 105 katılımcının eserleri yer alıyor.

 

Sergi bu sene, tüm dünyada etkisini sürdüren Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle çevrimiçi olarak, Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi ve ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin internet sayfalarından izlenebilecek. 7 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 17.30’da açılacak olan sergi, 30 Kasım 2020 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

 

Sergiyi aşağıdaki adreslerden takip edebilirsiniz;

www.canakkaleseramikmuzesi.org

http://gsf.comu.edu.tr/arsiv/etkinlikler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.