Bülent Turan'dan kadın siyasetçilere tam destek

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2020 - 06:47, Güncelleme: 05.11.2020 - 06:47 2754+ kez okundu.
 

Bülent Turan'dan kadın siyasetçilere tam destek

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ezine, Lapseki, Yenice ve Biga’da gerçekleşen 6. Olağan Kadın Kolları Kongrelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“AK Parti Kadın Kolları, 19 yıllık mücadelemizin adeta belkemiği oldu” diyen Turan, “AK Parti, kadınların siyaset, çalışma hayatı ve sivil toplum gibi her alanda aktif bir şekilde yer almasının önünü açtı” dedi.     AK Parti’nin mücadelesinde kadınların emeğinin büyük olduğunun altını çizen Turan; “Kadın elinin değdiği her siyasi hareket kıymetlidir. Siyasi partilerin tüm kademelerinde kadınların daha yer alması gerekiyor. Bu kutlu davamızın her kademesinde görev alan kadınlarımızın varlığı mücadelemize çok büyük bir güç katmaya devam ediyor. Gerek milletvekili olarak gerekse teşkilatlarda başkan veya diğer kademelerde görev alan AK kadınlarımızın emekleri, partimizin kurulduğundan bu yana birinci parti olmasının en büyük sebeplerinden biri olmuştur.    Her yerde teşkilatlarımızın yükünü sırtlayan, sorunlar karşısında çözüm üreten kadınlarımız oldu. Kadın Kollarımız, ev ev dolaşarak davamızı, mücadelemizi anlattı. Ön safta mücadele eden kadınlarımız, güçlü Türkiye’nin inşasına önemli katkı sundu. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi, Çanakkale’mizde de Kadın Kollarımız büyük bir özveriyle çalışıyor. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, İl Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, teşkilatımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla büyük bir uyum içinde hemşehrilerimize hizmeti esas alarak çalışmaya devam edeceğiz.   Kongreler sonucunda seçilen Ezine Kadın Kolları Başkanımız Özlem Akyüz’ü, Lapseki Kadın Kolları Başkanımız Firdevs Kıroğlu’nu, Yenice Kadın Kolları Başkanımız Sibel Yıldız’ı ve Biga Kadın Kolları Başkanımız Nesrin Sirkeci’yi tebrik ediyor; Çanakkale’mize önemli kazanımlar sağlayacakları inancıyla muvaffakiyetler diliyoruz” şeklinde konuştu.  
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ezine, Lapseki, Yenice ve Biga’da gerçekleşen 6. Olağan Kadın Kolları Kongrelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“AK Parti Kadın Kolları, 19 yıllık mücadelemizin adeta belkemiği oldu” diyen Turan, “AK Parti, kadınların siyaset, çalışma hayatı ve sivil toplum gibi her alanda aktif bir şekilde yer almasının önünü açtı” dedi.

 

 

AK Parti’nin mücadelesinde kadınların emeğinin büyük olduğunun altını çizen Turan; “Kadın elinin değdiği her siyasi hareket kıymetlidir. Siyasi partilerin tüm kademelerinde kadınların daha yer alması gerekiyor. Bu kutlu davamızın her kademesinde görev alan kadınlarımızın varlığı mücadelemize çok büyük bir güç katmaya devam ediyor. Gerek milletvekili olarak gerekse teşkilatlarda başkan veya diğer kademelerde görev alan AK kadınlarımızın emekleri, partimizin kurulduğundan bu yana birinci parti olmasının en büyük sebeplerinden biri olmuştur. 

 

Her yerde teşkilatlarımızın yükünü sırtlayan, sorunlar karşısında çözüm üreten kadınlarımız oldu. Kadın Kollarımız, ev ev dolaşarak davamızı, mücadelemizi anlattı. Ön safta mücadele eden kadınlarımız, güçlü Türkiye’nin inşasına önemli katkı sundu. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi, Çanakkale’mizde de Kadın Kollarımız büyük bir özveriyle çalışıyor. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, İl Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, teşkilatımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla büyük bir uyum içinde hemşehrilerimize hizmeti esas alarak çalışmaya devam edeceğiz.

 

Kongreler sonucunda seçilen Ezine Kadın Kolları Başkanımız Özlem Akyüz’ü, Lapseki Kadın Kolları Başkanımız Firdevs Kıroğlu’nu, Yenice Kadın Kolları Başkanımız Sibel Yıldız’ı ve Biga Kadın Kolları Başkanımız Nesrin Sirkeci’yi tebrik ediyor; Çanakkale’mize önemli kazanımlar sağlayacakları inancıyla muvaffakiyetler diliyoruz” şeklinde konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.