Vali İlhami Aktaş'tan bayram farkındalığı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2021 - 21:35, Güncelleme: 14.05.2021 - 21:35 2650+ kez okundu.
 

Vali İlhami Aktaş'tan bayram farkındalığı

Çanakkale'de göreve başladığı günden bugüne farkındalık adımları ile vatandaşların gönlünü kazanan Vali İlhami Aktaş, Ramazan Bayramında anlamlı ziyaretlerle gönülleri kazanmaya devam etti.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, Ramazan Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk ziyaretlerini Şehit ailelerine gerçekleştirdi. Şehit Nusret Bölükbaşoğlu’nun mezarı başında dua eden Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra eşi ile birlikte şehit ailesini ziyaret etti. Şehit olan Er Çağrı Küçük ile Şehit Er Vedat Demir'in ailelerini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, ailelerin acılarını paylaştı.   Emniyet ve Jandarma personeline bayram ziyareti   Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan emniyet ve jandarma personelini Ramazan Bayramı’nda yalnız bırakmadı.     Emniyet ve jandarma personelinin, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için bayramda da özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar diledi.   Sağlık Çalışanlarına özel ziyaret   Vali İlhami AKTAŞ, Ramazan Bayramı vesilesiyle Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek mesaideki sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı.     İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı’nın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, sağlık çalışanları ile bir araya gelerek bir süre görüşüp sohbet etti.
Çanakkale'de göreve başladığı günden bugüne farkındalık adımları ile vatandaşların gönlünü kazanan Vali İlhami Aktaş, Ramazan Bayramında anlamlı ziyaretlerle gönülleri kazanmaya devam etti.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, Ramazan Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk ziyaretlerini Şehit ailelerine gerçekleştirdi. Şehit Nusret Bölükbaşoğlu’nun mezarı başında dua eden Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra eşi ile birlikte şehit ailesini ziyaret etti. Şehit olan Er Çağrı Küçük ile Şehit Er Vedat Demir'in ailelerini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, ailelerin acılarını paylaştı.

 

Emniyet ve Jandarma personeline bayram ziyareti

 

Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan emniyet ve jandarma personelini Ramazan Bayramı’nda yalnız bırakmadı.

 

 

Emniyet ve jandarma personelinin, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için bayramda da özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar diledi.

 

Sağlık Çalışanlarına özel ziyaret

 

Vali İlhami AKTAŞ, Ramazan Bayramı vesilesiyle Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek mesaideki sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı.

 

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı’nın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, sağlık çalışanları ile bir araya gelerek bir süre görüşüp sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.