Milletvekili Turan bayram namazını Lapseki'de kıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2021 - 17:57, Güncelleme: 20.07.2021 - 17:57 2075+ kez okundu.
 

Milletvekili Turan bayram namazını Lapseki'de kıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kurban bayramı namazını Lapseki’de yer alan Sahil Camii'nde kıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sabah camiye iki oğlu Ömer ve Kerem ile Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Lapseki İlçe Kaymakamı Fatih Çelikkaya, İlçe Başkanı Namık Ergin, İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, Gençlik kolları başkanı Oğuzhan Çırak ile birlikte kıldı.   AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kurban Bayramı namazını sonrasında vatandaşlar ile  cami bahçesinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bayramlaştı.   AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Öncelikle tüm milletimizin Kurban bayramını tebrik ediyorum. Biz Çanakkale’de bayram namazını her bayram farklı bir camide, farklı bir köyde, ilçede kılma adetimize devam ediyoruz. Bu gün de Lapseki merkez de sahil camiinde vatandaşlarımız ile birlikte kıldık. Cami çıkışında sosyal mesafeyi koruyarak vatandaşlarımız ile uzaktan olsa bayramlaştık. İstiyoruz ki ülkemizin dört bir tarafında huzur olsun, ülkemizin doğusunda batısında buradaki kardeşlik ortamı olsun. Bu ülke üzerinde hesabı olan, bu ülke üzerinde taşeronluk görevi yapan kim varsa hem bu bayram sabahı hatırına, bu milletin hatırına Allah bunlara imkan vermesin. Dolayısıyla ülkemize milletimize zeval vermesin” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kurban bayramı namazını Lapseki’de yer alan Sahil Camii'nde kıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sabah camiye iki oğlu Ömer ve Kerem ile Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Lapseki İlçe Kaymakamı Fatih Çelikkaya, İlçe Başkanı Namık Ergin, İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, Gençlik kolları başkanı Oğuzhan Çırak ile birlikte kıldı.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kurban Bayramı namazını sonrasında vatandaşlar ile  cami bahçesinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bayramlaştı.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Öncelikle tüm milletimizin Kurban bayramını tebrik ediyorum. Biz Çanakkale’de bayram namazını her bayram farklı bir camide, farklı bir köyde, ilçede kılma adetimize devam ediyoruz. Bu gün de Lapseki merkez de sahil camiinde vatandaşlarımız ile birlikte kıldık. Cami çıkışında sosyal mesafeyi koruyarak vatandaşlarımız ile uzaktan olsa bayramlaştık. İstiyoruz ki ülkemizin dört bir tarafında huzur olsun, ülkemizin doğusunda batısında buradaki kardeşlik ortamı olsun. Bu ülke üzerinde hesabı olan, bu ülke üzerinde taşeronluk görevi yapan kim varsa hem bu bayram sabahı hatırına, bu milletin hatırına Allah bunlara imkan vermesin. Dolayısıyla ülkemize milletimize zeval vermesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.