Bülent Ortaçgil, Güz Konserleri’nde nostalji yaşattı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2021 - 13:03, Güncelleme: 16.09.2021 - 13:03 2453+ kez okundu.
 

Bülent Ortaçgil, Güz Konserleri’nde nostalji yaşattı

Bursa Nilüfer Belediyesi ve +1 iş birliğiyle düzenlenen Nilüfer +1 Güz Konserleri’nde bu defa Türk popüler müziğinde kendine özgü bir yeri olan Bülent Ortaçgil sahne aldı. Usta müzisyen konsere katılanlara nostalji yaşattı.

Nilüfer +1 Güz Konserleri sevilen sanatçıları müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi ve +1 iş birliğiyle düzenlenen konserler Balat Atatürk Ormanı’nın muhteşem ortamında devam ediyor. Büyük ilgi gören konserlerde bu defa Türk müziğine yıllarını veren usta sanatçı Bülent Ortaçgil sahne aldı. Folk, caz, rock ve pop müziklerine olan dokunuşlarıyla tanınan ve kendi tarzında müziğiyle gönüllere taht kuran Bülent Ortaçgil, en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in de seyirciler arasında yer aldığı konserde Bülent Ortaçgil, nostaljik şarkılarıyla hayranlarına romantik bir sonbahar akşamı yaşattı. “Benimle oynar mısın?”, “Olmalı mı, olmamalı mı?”, “Sensiz Olmaz” gibi parçalarını söyleyen sanatçıya izleyenler de keyifle eşlik etti.
Bursa Nilüfer Belediyesi ve +1 iş birliğiyle düzenlenen Nilüfer +1 Güz Konserleri’nde bu defa Türk popüler müziğinde kendine özgü bir yeri olan Bülent Ortaçgil sahne aldı. Usta müzisyen konsere katılanlara nostalji yaşattı.

Nilüfer +1 Güz Konserleri sevilen sanatçıları müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi ve +1 iş birliğiyle düzenlenen konserler Balat Atatürk Ormanı’nın muhteşem ortamında devam ediyor. Büyük ilgi gören konserlerde bu defa Türk müziğine yıllarını veren usta sanatçı Bülent Ortaçgil sahne aldı. Folk, caz, rock ve pop müziklerine olan dokunuşlarıyla tanınan ve kendi tarzında müziğiyle gönüllere taht kuran Bülent Ortaçgil, en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi.
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in de seyirciler arasında yer aldığı konserde Bülent Ortaçgil, nostaljik şarkılarıyla hayranlarına romantik bir sonbahar akşamı yaşattı. “Benimle oynar mısın?”, “Olmalı mı, olmamalı mı?”, “Sensiz Olmaz” gibi parçalarını söyleyen sanatçıya izleyenler de keyifle eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.