Manisa'da Fikri Bayrıl Spor Tesisi tamamlanıyor

22.10.2021 - 10:59, Güncelleme: 22.10.2021 - 10:59 796+ kez okundu.
 

Manisa'da Fikri Bayrıl Spor Tesisi tamamlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde başlatılan yenileme çalışmalarında sona gelindi.MANİSA(İGFA)- Fikri Bayrıl Spor Tesislerini incelemeye giden Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Yeni tribünümüzde betonarme imalatlarını yüzde 95 oranında tamamladık. Sahamızda çim serim işlemi bitti. Saha etrafında tel imalatları yapılıyor” ifadelerinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Fikri Bayrıl Spor Tesisi için konuşan Topkaya, "Yaklaşık bir ay sonra modern tesisimizi Manisa sporunu kazandırmış olacağız" dedi.   

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde başlatılan yenileme çalışmalarında sona gelindi.

MANİSA(İGFA)- Fikri Bayrıl Spor Tesislerini incelemeye giden Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Yeni tribünümüzde betonarme imalatlarını yüzde 95 oranında tamamladık. Sahamızda çim serim işlemi bitti. Saha etrafında tel imalatları yapılıyor” ifadelerinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Fikri Bayrıl Spor Tesisi için konuşan Topkaya, "Yaklaşık bir ay sonra modern tesisimizi Manisa sporunu kazandırmış olacağız" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.