Jandarma, kablo hırsızlarını kıskıvrak yakaladı

Asayiş 01.11.2021 - 15:09, Güncelleme: 01.11.2021 - 15:09 883+ kez okundu.
 

Jandarma, kablo hırsızlarını kıskıvrak yakaladı

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlarının yakalandığını duyurdu

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama:   Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Suç Araştırma Timlerinin (JASAT) yapmış oldukları titiz ve kapsamlı çalışma sonucunda icra edilen operasyonda, Çanakkale İli, Merkez İlçe ve Lapseki İlçelerinde 2021 yılı içerisinde (6) Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu hırsızlığı olayını gerçekleştiren (4) şüpheli yakalanmış, 220 kilogram bakır tel, 100 metre haberleşme kablosu, 17 kilogram haberleşme kablosuna ait alüminyum folyo ve 9 metre elektrik kablosu ele geçirilmiştir.    
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlarının yakalandığını duyurdu

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama:

 

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Suç Araştırma Timlerinin (JASAT) yapmış oldukları titiz ve kapsamlı çalışma sonucunda icra edilen operasyonda, Çanakkale İli, Merkez İlçe ve Lapseki İlçelerinde 2021 yılı içerisinde (6) Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu hırsızlığı olayını gerçekleştiren (4) şüpheli yakalanmış, 220 kilogram bakır tel, 100 metre haberleşme kablosu, 17 kilogram haberleşme kablosuna ait alüminyum folyo ve 9 metre elektrik kablosu ele geçirilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.