Trakya'da sürücüler sis dolayısıyla zor anlar yaşadı

Gündem 03.11.2021 - 11:50, Güncelleme: 03.11.2021 - 11:50 752+ kez okundu.
 

Trakya'da sürücüler sis dolayısıyla zor anlar yaşadı

Trakya’da etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini düşürdü.

Trakya'da etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini düşürdü. Kırklareli'nin Kavaklı beldesi ve Babaeski ilçesinde görüş mesafesinin yer yer 15-20 metreye kadar düşmesi sürücülere zor anlar yaşattı.   Trakya'da etkisini gösteren yağmur, sabahın erken saatlerinde yerini sise bıraktı. Görüş mesafesinin düştüğü yollarda sürücüler zor anlar yaşadı. Kırklareli'nin Kavaklı beldesi ve Babaeski ilçesinde görüş mesafesi yer yer 15-20 metreye kadar düştü. İstanbul - Edirne TEM Otoyolunda da görüş mesafesinin düşmesi dolayısıyla sürücüler hızlarını düşürdü.   Kırklareli şehir merkezinde de sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran sis nedeniyle görüş mesafesi bazı bölgelerde 25-30 metreye kadar düştü.
Trakya’da etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini düşürdü.

Trakya'da etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini düşürdü. Kırklareli'nin Kavaklı beldesi ve Babaeski ilçesinde görüş mesafesinin yer yer 15-20 metreye kadar düşmesi sürücülere zor anlar yaşattı.

 

Trakya'da etkisini gösteren yağmur, sabahın erken saatlerinde yerini sise bıraktı. Görüş mesafesinin düştüğü yollarda sürücüler zor anlar yaşadı. Kırklareli'nin Kavaklı beldesi ve Babaeski ilçesinde görüş mesafesi yer yer 15-20 metreye kadar düştü. İstanbul - Edirne TEM Otoyolunda da görüş mesafesinin düşmesi dolayısıyla sürücüler hızlarını düşürdü.

 

Kırklareli şehir merkezinde de sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran sis nedeniyle görüş mesafesi bazı bölgelerde 25-30 metreye kadar düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.