Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'nden bilgilendirme

Asayiş 04.11.2021 - 01:42, Güncelleme: 04.11.2021 - 01:42 879+ kez okundu.
 

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'nden bilgilendirme

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi kapsamında bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendiğini açıkladı

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama:   02.11.2021 Salı günü İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde; Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda, Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi kapsamında bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlenmiştir. Okul Müdürleri/Yardımcıları ile Okul Aile Birliği Başkanlarından oluşan yaklaşık 200 kişinin katılımıyla yapılan toplantıda: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında Çanakkale İl Merkezi Polis sorumluluk bölgesinde bulunan 42 Okul ve çevresinde alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin Çocuk Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bilgilendirme yapılmış ve görüş alışverişinde bulunulmuştur.    
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi kapsamında bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendiğini açıkladı

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama:

 

02.11.2021 Salı günü İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde; Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda, Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi kapsamında bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Okul Müdürleri/Yardımcıları ile Okul Aile Birliği Başkanlarından oluşan yaklaşık 200 kişinin katılımıyla yapılan toplantıda: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında Çanakkale İl Merkezi Polis sorumluluk bölgesinde bulunan 42 Okul ve çevresinde alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin Çocuk Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bilgilendirme yapılmış ve görüş alışverişinde bulunulmuştur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.