Vali İlhami AKTAŞ’tan okul ziyareti

Gündem 08.11.2021 - 10:39, Güncelleme: 08.11.2021 - 10:39 901+ kez okundu.
 

Vali İlhami AKTAŞ’tan okul ziyareti

Mesaisine okul ziyaretleri ile başlayan Vali İlhami AKTAŞ, bu kapsamda Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Okul müdürü Saffet UZEL tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ’a İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ eşlik etti. Okul ziyaretlerinde; okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında okul müdürü Saffet UZEL’den bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, okulun bünyesinde bulunan metal teknolojisi, makina teknolojisi, elektrik - elektronik teknolojisi ile mobilya ve iç mekan tasarım alanını inceledi. Ayrıca öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilerin eğitim durumu ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ardından öğretmenlerin istek ve arzularını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.  
Mesaisine okul ziyaretleri ile başlayan Vali İlhami AKTAŞ, bu kapsamda Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Okul müdürü Saffet UZEL tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ’a İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ eşlik etti.


Okul ziyaretlerinde; okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında okul müdürü Saffet UZEL’den bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, okulun bünyesinde bulunan metal teknolojisi, makina teknolojisi, elektrik - elektronik teknolojisi ile mobilya ve iç mekan tasarım alanını inceledi.


Ayrıca öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilerin eğitim durumu ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.


Ardından öğretmenlerin istek ve arzularını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.