AFAD'dan Acil Mobil uygulaması

13.11.2021 - 11:38, Güncelleme: 13.11.2021 - 11:38 798+ kez okundu.
 

AFAD'dan Acil Mobil uygulaması

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, acil durumlar için çağrı yapılabilecek mobil sistemi geliştirdi.AFAD, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, vatandaşlara çağrıda bulundu. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "AFAD Acil Mobil Uygulaması; afet ve acil durumlarda, her an elinizin altında Cep telefonu,  Beyaz koyu onay işareti Tek Tuşla Acil Çağrı Beyaz koyu onay işareti En Yakın Toplanma Alanı, Beyaz koyu onay işareti Afet Eğitim Videoları... Şimdi iPhone ve Android cihazlarınıza indirerek tüm bu özelliklere ulaşabilirsiniz."   https://twitter.com/AFADBaskanlik/status/1459269523245350914

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, acil durumlar için çağrı yapılabilecek mobil sistemi geliştirdi.

AFAD, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, vatandaşlara çağrıda bulundu.

Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "AFAD Acil Mobil Uygulaması; afet ve acil durumlarda, her an elinizin altında Cep telefonu,  Beyaz koyu onay işareti Tek Tuşla Acil Çağrı
Beyaz koyu onay işareti En Yakın Toplanma Alanı, Beyaz koyu onay işareti Afet Eğitim Videoları... Şimdi iPhone ve Android cihazlarınıza indirerek tüm bu özelliklere ulaşabilirsiniz."

 

https://twitter.com/AFADBaskanlik/status/1459269523245350914
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.