Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale'de

Siyaset 13.11.2021 - 17:07, Güncelleme: 13.11.2021 - 17:07 1007+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'de bir dizi programın açılışına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale ilini bir dizi toplu açılış programı kapsamında ziyaret ediyor.    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'de ilk önce 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Köprünün hizmete girmesiyle Çanakkale Boğazı geçiş trafiği hiçbir engele takılmadan yapılacak bir seyahatle 6 dakikaya inecektir'' dedi. Kanal İstanbul ile deniz yolu alanında devrim niteliğinde bir adımı daha hayata geçireceklerini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Muhalefetin dünyayı tehdit edip 'sakın buna girmeyin paranızı alamazsınız' yaklaşımı devlet yönetiminde ne kadar cahil olduklarının ifadesi'' şeklinde konuştu.   Biga meydanında Erdoğan coşkusu hakim   Çanakkale ilini bir dizi toplu açılış programı kapsamında ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Biga'da halka seslendi. Biga Belediyesi önünde soğuk havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.    Biga Belediyesi önünde vatandaşlarla buluşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti Grup Başkan Vekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve çok sayıda protokol üyesi ile parti yöneticisi eşlik etti.    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale'de gerçekleştireceği programın miting durağı olan Biga ilçesinde gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'de bir dizi programın açılışına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale ilini bir dizi toplu açılış programı kapsamında ziyaret ediyor. 


 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'de ilk önce 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Köprünün hizmete girmesiyle Çanakkale Boğazı geçiş trafiği hiçbir engele takılmadan yapılacak bir seyahatle 6 dakikaya inecektir'' dedi. Kanal İstanbul ile deniz yolu alanında devrim niteliğinde bir adımı daha hayata geçireceklerini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Muhalefetin dünyayı tehdit edip 'sakın buna girmeyin paranızı alamazsınız' yaklaşımı devlet yönetiminde ne kadar cahil olduklarının ifadesi'' şeklinde konuştu.


 

Biga meydanında Erdoğan coşkusu hakim


 

Çanakkale ilini bir dizi toplu açılış programı kapsamında ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Biga'da halka seslendi. Biga Belediyesi önünde soğuk havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı. 


 

Biga Belediyesi önünde vatandaşlarla buluşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti Grup Başkan Vekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve çok sayıda protokol üyesi ile parti yöneticisi eşlik etti. 


 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale'de gerçekleştireceği programın miting durağı olan Biga ilçesinde gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.