Avusturya tam kapanıyor!

Dünya 19.11.2021 - 18:00, Güncelleme: 20.11.2021 - 00:53 1207+ kez okundu.
 

Avusturya tam kapanıyor!

Avusturya'da tam kapanma ve aşı zorunluluğu geliyor

Avusturya aşı olmayan kişilere yönelik sokağa çıkma kısıtlaması uygulamaya başladıktan bir gün sonra, ülke genelinde tam kapanmaya geçileceğini duyurdu. 22 Kasım Pazartesi günü başlayacak kapanma en az 10 gün sürecek. 1 Şubat 2022'ye kadar COVID-19 aşısı olmak da yasal zorunluluk haline gelecek. BBC'nin aktardığına göre bu uygulamanın Avrupa'da bir ilk olduğu, daha önce yalnızca Türkmenistan, Endonezya ve Mikronezya aşı yaptırmayı bir zorunluluk haline getirildiğini söyledi.
Avusturya'da tam kapanma ve aşı zorunluluğu geliyor

Avusturya aşı olmayan kişilere yönelik sokağa çıkma kısıtlaması uygulamaya başladıktan bir gün sonra, ülke genelinde tam kapanmaya geçileceğini duyurdu.

22 Kasım Pazartesi günü başlayacak kapanma en az 10 gün sürecek. 1 Şubat 2022'ye kadar COVID-19 aşısı olmak da yasal zorunluluk haline gelecek.

BBC'nin aktardığına göre bu uygulamanın Avrupa'da bir ilk olduğu, daha önce yalnızca Türkmenistan, Endonezya ve Mikronezya aşı yaptırmayı bir zorunluluk haline getirildiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.