Gastronomi Derneği Vali Aktaş’ı ziyaret etti

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.12.2021 - 19:11, Güncelleme: 07.12.2021 - 19:11 594+ kez okundu.
 

Gastronomi Derneği Vali Aktaş’ı ziyaret etti

Çanakkale Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özben ve yönetim kurulu üyeleri Vali İlhami Aktaş’a ziyarette bulundular.

Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özben ve yönetim kurulu üyeleri; Haldun Örgüt, Ayşenur Ökten ve Didem Sürgit ile bir süre görüşerek Çanakkale’nin gastronomi alanındaki zenginlikleri hakkında sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özben ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Çanakkale Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özben ve yönetim kurulu üyeleri Vali İlhami Aktaş’a ziyarette bulundular.

Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özben ve yönetim kurulu üyeleri; Haldun Örgüt, Ayşenur Ökten ve Didem Sürgit ile bir süre görüşerek Çanakkale’nin gastronomi alanındaki zenginlikleri hakkında sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özben ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.