Barodan istifa haberi

Gündem 09.12.2021 - 20:28, Güncelleme: 09.12.2021 - 20:28 650+ kez okundu.
 

Barodan istifa haberi

Çanakkale Barosu’nun Türkiye Barolar Birliği delegesi Av. Şerefnur Çakır Demirtaş TBB delegeliğinden istifa etti. Yeni TBB delegesi ise belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Barolar Birliği genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Av. Metin Feyzioğlu ile Av. Erinç Sağkan yarışmıştı. Çanakkale Barosu ise genel kuruldan günler önce rengini belli ederek, Av. Sağkan’ı destekleyeceğini belirtmişti. Çanakkale Barosu’nun üç TBB delegesi Av. Bülent Şarlan, Av. Şerefnur Çakır Demirtaş ve Av. Adnan Güler Ankara’ya gitmişlerdi. Üç delegenin yanı sıra doğal oy hakkı olan Baro Başkanı Av. Soner Aydın’da seçimde oyunu kullanmıştı. Seçimde, TBB delegesi Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, Av. Feyzioğlu’nun listesinde seçime girmiş ve Denetleme Kurulu adayı olmuştu. Gelişen durum neticesinde, Baro TBB delegesi Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, bu görevinden istifa etti. Demirtaş’ın yerine ise genel kurulda en çok oyu alan Av. Mehmet Altın TBB delegesi oldu.
Çanakkale Barosu’nun Türkiye Barolar Birliği delegesi Av. Şerefnur Çakır Demirtaş TBB delegeliğinden istifa etti. Yeni TBB delegesi ise belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Barolar Birliği genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Av. Metin Feyzioğlu ile Av. Erinç Sağkan yarışmıştı. Çanakkale Barosu ise genel kuruldan günler önce rengini belli ederek, Av. Sağkan’ı destekleyeceğini belirtmişti.

Çanakkale Barosu’nun üç TBB delegesi Av. Bülent Şarlan, Av. Şerefnur Çakır Demirtaş ve Av. Adnan Güler Ankara’ya gitmişlerdi. Üç delegenin yanı sıra doğal oy hakkı olan Baro Başkanı Av. Soner Aydın’da seçimde oyunu kullanmıştı.

Seçimde, TBB delegesi Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, Av. Feyzioğlu’nun listesinde seçime girmiş ve Denetleme Kurulu adayı olmuştu.

Gelişen durum neticesinde, Baro TBB delegesi Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, bu görevinden istifa etti. Demirtaş’ın yerine ise genel kurulda en çok oyu alan Av. Mehmet Altın TBB delegesi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.